Uavgjort mellom Tromsø og Odd

Tromsø mistet seieren på tampen

Sent straffespark ødela for tromsøværingene.

MISTET SEIEREN: Tromsø ledet lenge på Alfheim, men måtte se seieren glippe. Her setter Fredrik Semb Berge 1-1-målet. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
  • Tromsø - Odd 2-2 (1-1)

Etzaz Hussain berget poeng for Odd med en sen utligning i 2-2-kampen mot Tromsø i Eliteserien torsdag.

Scoringer av trønderne Simen Wangberg (26) og Mushaga Bakenga (25) så ut til å løfte Tromsø over streken, men en straffe på tampen ga Odd 2-2 på Alfheim.

To minutter før full tid kom utligningen. Straffesparket virket billig ved første øyekast, men uansett scoret Etzaz Hussain sikkert da han fikk muligheten fra krittmerket. Det var triste nyheter for Tromsø, som så ut til å gå mot sin tredje hjemmeseier på rad under ledelse av lagets finske trener Sami Valakari.

En trepoenger ville ha betydd at klubben for første gang på lenge klatret over nedrykksstreken, men det ene betyr at laget fortsatt er under streken med ett poeng mindre enn Kristiansund og Sogndal.

Med 22 poeng etter 22 kamper er Tromsø ett av flere lag som kjemper om å unngå spill i 1. divisjon kommende sesong.

I likhet med scoringene før pause kom også 2-1-målet til midtstopper Simen Wangberg etter en dødball, og som i første omgang var det Kent-Are Antonsen som var nest sist på ballen da den tidligere Rosenborg-spilleren headet ballen i nota rundt kvarteret inn i 2. omgang.