Vålerenga tar imot Brann klokka 20.00

Brann gikk på sjokknedrykk i 2014. Nå kan Vålerenga gjøre det samme: - Blir dumt å si noe annet

- Det er selvfølgelig en sjanse for at vi rykker ned, sier Klanen-talsmann Erling Rostvåg.

SLITER: Jonathan Tollås Nation skrek av fortvilelse da Sarpsborg fikk straffe i cupsemien. VIF tapte 3-0. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
SLITER: Jonathan Tollås Nation skrek av fortvilelse da Sarpsborg fikk straffe i cupsemien. VIF tapte 3-0. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Vålerenga - Brann spiller klokka 20.00.

(Dagbladet): I kveld tar Vålerenga imot Brann på Vålerenga kultur- og idrettspark.

- Det er en veldig viktig hengekamp. Det er kort vei ned, samtidig som det er seks poeng opp til midten. Om vi ikke skal spille de siste kampene preget av angst og panikk, iallfall for oss supportere, så er det en kamp vi bør vinne, sier Klanen-talsmann Erling Rostvåg til Dagbladet.

Vålerenga ligger ett poeng over Sogndal som befinner seg på kvalikplass. Klanen-talsmannen legger ikke noe skjul at Vålerenga kan rykke ned.

- Det er selvfølgelig en sjanse for at vi rykker ned. Det blir dumt å si noe annet. Det er bare å ikke gi nok innsats. Heldigvis er det et par lag bak oss som har vært meget svake, sier Rostvåg.

Kveldens motstander Brann hadde et nokså likt utgangspunkt som Vålerenga da de rykket ned i 2014.

Rostvåg sender et lite stikk til den delen av Brann-fansen som reagerte med sjokk og vantro da Brann-nedrykket ble et faktum.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.