Eliteserien

Tromsø utliknet og øynet sårt trengte poeng. Så scoret Nguen etter Jradis frekke lobb

Nå handler det om å berge plassen for Tromsø.

HØYDEPUNKTER: Strømsgodset - Tromsø spilte 23. runde i Eliteserien 2017. Video: Fotball Media Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Strømsgodset - Tromsø 2-1 (1-0)

(Dagbladet): Forrige runde slo de Sarpsborg 5-0. Søndag ble Tromsø dratt kraftig ned på jorda igjen. For nå handler alt om å overleve i Eliteserien.

Tromsø øynet håp da de utliknet rett etter pause. Men Strømsgodset tok fortjent ledelsen med en halvtime igjen å spille. Det resultatet holdt seg ut kampen. Dermed ble det et tap for gjestene fra Tromsø.

Marerittstart

Tromsø fikk en marerittstart på kampen.

Ikke en gang ett minutt var spilt da Strømsgodset tok ledelsen på Marienlyst. En lang ball ble spilt fram til Bassel Jradi, som lekkert tok imot ballen og avsluttet i mål bak Gudmund Kongshavn.

Alt i alt var Godset også best innledningsvis, og kom til store sjanser.

Etter bare ti minutter kunne det stått 2-0, da Strømsgodset hadde tre store sjanser på rappen. Det var Marcus Pedersen som avsluttet sist, men Tromsø jobbet som helter i forsvar og fikk ryddet unna.

Tromsø klarte ikke å komme til noen gode sjanser i omgangen, og Strømsgodset gikk dermed i gardeoben til en fortjent ledelse.

- Vi skulle scoret mer enn ett mål. Vi må fortsette der vi var i begynnelsen av første omgang, sier Godset-trener Tor Ole Skullerud.