Eliteserien

Sogndal rystet Molde. Solskjærs menn svarte og berget uavgjort

Sølvhåper lever fortsatt for Molde.

HØYDEPUNKTER: Sogndal - Molde (2-2) spilte 24. runde i Eliteserien 2017. Video: Fotball Media Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sogndal - Molde 2-2 (2-2)

(Dagbladet): Molde er for alvor med i medaljekampen i Eliteserien. Etter 2-2 mot Sogndal klatret de opp på en andreplass i ligaen.

Sogndal sjokkerte Ole Gunnar Solskjærs menn og gikk opp i en tomålsledelse. Men moldenserne kjempet seg tilbake, og berget uavgjort.

Sogndal-dobbel

Molde fikk en marerittstart på Fosshaugane Campus. Det gikk nemlig bare 12 minutter før hjemmelaget tok ledelsen.

Det var debutanten Stanisa Mandic som sendte Sogndal i ledelsen etter et hjørnespark. Even Hovland var høyest på et frispark som ble slått inn i feltet, før ballen gikk via hodet til Babacar Sarr - så hodet til Mandic - og i mål.

Bare ti minutter senere doblet vertene ledelsen ved en perlescoring. Det var Chidiebere Nwakali som banket til fra 25 meter. Ballen satt klint i krysset.

- Jeg var i god posisjon, og fikk kraft i skuddet. Jeg er fornøyd, sier Nwakali til Eurosport i pausa.

Men Molde fortsatte å kjempe. Få minutter før pause fikk de også lønn for strevet.

Perlescoring

Det var mye rot i Sogndals 16-meter, og hjemmelaget fikk aldri ballen vekk. Til slutt satte Björn Sigurdarson ballen i mål fra kloss hold.