Tromsø - Viking

Olsen-dobbel satte spikeren i kista for Viking

Tromsø hadde små problemer med å senke Viking i snøværet på Alfheim.

SCORET TO: Thomas Lehne Olsen storspilte mot Viking. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
SCORET TO: Thomas Lehne Olsen storspilte mot Viking. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tromsø - Viking 3-0 (2-0)

(Dagbladet): Viking er allerede klare for nedrykk. For Tromsø, som foran søndagens oppgjør lå på kvalikplass, handler det om å unngå det samme.

Med stor innsatsvilje klarte Tromsø å klatre bort fra kvalikplassen etter seier mot Viking. Fortsatt gjelder det å plukke nok poeng i de gjenstående serierundene.

- Jeg syntes Tromsø fortjente å vinne. Kampen oppsummerer sesongen - vi var rett og slett ikke gode nok. Vi har jo sett nedrykket komme, men å få det bekreftet... Det er en trist dag, sier trener Ian Burchnall til Eurosport.

- Det er blytungt. Det er bare kjempetungt. Vi må ta det som en vanlig kamp, men det er jo spesielt. Viking skal ned i Obosligaen, og de hører jo ikke hjemme der, sier Julian Ryerson til Eurosport.

Stor vilje

Og det så ut som Tromsø hadde nettopp den viljen fra første stund. Etter en feil ved midtbanen, kom Runar Espejord til god skuddposisjon, men forsøket ble ryddet unna av Viking-forsvaret.

Bare sekunder senere ble ballen lagt inn i feltet, der Simen Wangberg kom fort - og høyt - men headet ballen utenfor mål.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.