Treåring til sykehus etter ulykke i badeland på Hovden

En tre år gammel gutt ble fløyet til sykehus etter en ulykke i et badeland på Hovden i Aust-Agder. Skadeomfanget er ukjent, men gutten var ved bevissthet.

Illustrasjonsfoto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
  • NTB

Politiet i Agder meldte om hendelsen klokken 13.35 og omtalte det som en mulig drukningsulykke. De var da på vei til Hovden Badeland & Spa for å undersøke hva som har skjedd.

Gutten var ved bevissthet da han ankom Sørlandet sykehus, opplyser Agder politidistrikt til NTB. De henviser til helseforetak for informasjon om helsetilstanden. Sykehuset hadde lørdag kveld ikke sendt ut noen melding om hvordan det går med gutten.

– VI vet ikke stort vi heller. Gutten, som er tre år gammel, ble kjørt til Sørlandet sykehus i Kristiansand. Du må nesten høre med sykehuset for å få greie på noe mer, sier operasjonsleder John Repstad i Agder politidistrikt.

Daglig leder Torvald Gautland ved Hovden Badeland & Spa sier til Fædrelandsvennen at ulykken skjedde i et innendørsbasseng.

– Etter det jeg forstår, har barnet vært ved bevissthet hele tiden, så dette ser ut til å gå bra, håper jeg, sier Gautland til Nettavisen.