Sadio Manés bom mot Everton

Innrømmer at Liverpool-stjerne har vært preget av kritikk

Liverpools Sadio Mané ble kritisert etter at han spolerte en stor sjanse mot Everton. Det har gått inn på ham.

LANGT NEDE: Liverpool-manager Jürgen Klopp forteller at Sadio Mané var lei seg etter å ha spolert et stor sjanse mot Everton. Foto: Reuters / Phil Noble / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Swansea - Liverpool 21.00 i kveld.

(FourFourTwo): Liverpool spilte 1-1 mot naborival Everton 10. desember etter at Wayne Rooney utliknet mot spillets gang på straffespark i det 77. minutt.

Tidligere i kampen hadde Mohamed Salah gitt de røde 1-0-ledelsen før pause, og Sadio Mané burde sørget for at hjemmelaget hadde en komfortabel ledelse da han lot være å sentre til en lagkamerat og i stedet spolerte en gedigen sjanse.

Senegaleseren var litt skrått på mål og presset av en forsvarer da han fyrte av fra rundt elleve meter. Inne i boksen var det hele tre Liverpool-spillere som hadde hatt åpent mål foran seg, om Mané hadde sentret ballen videre.

I stedet gikk skuddet hans håpløst utenfor mål.

Fikk kritikk

Etterpå fikk Mané kritikk for å være egoistisk og har ikke sett ut som sitt vante jeg på fotballbanen siden.

- Sadio er en veldig snill person og han følte seg veldig nedfor etter situasjonen mot Everton, uttalte Liverpool-manager Jürgen Klopp til Liverpool Echo fem dager etter Everton-kampen.

Da hadde Mané spilt nok en svak kamp mot West Bromwich tre dager seinere.