Brann vant 1-0 over Kristiansund

Acosta berget seieren åtte minutter på overtid

Riving og sliting. Dårlig spill og nesten ingen målsjanser. Helt til åtte minutt inn i ekstratiden. Da avgjorde Bismar Acosta for bergenserne.

NTB scanpix / Hagen, Fredrik
NTB scanpix / Hagen, Fredrik Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kristiansund slo Brann på Brann stadion 0-4 i fjor. Bergenserne hadde mye å revansjere, men i kveld fikk hverken gjester eller verter til all verden.

De første 45 minuttene ble mer en kjedelig brytekamp med mye skrik og skrål, enn en fotballkamp.

- Akkurat som forventet. Tror ikke noen på tribunen koste seg så mye, men dårlig underholdning ble nok glemt i det siste minutt, da Bismar Acosta reddet kvelden, sier Branns trener, Lars Arne Nilsen.

En lefse og et frispark

De to høydepunktene i første omgang kan summeres opp slik: Et frispark fra Kristiansunds Stian Amundsen som Branns keeper måtte strekke seg for å redde, og en sleivete volley fra Branns Gilli Rolantsson som gikk ufarlig over mål.

Brann var uvant tafatte framover på banen, men fikk ingen lett jobb. Kristiansund visste at vertenes taktikk på hjemmebane er å sette høyt press. Dermed la de seg godt bakpå, og gjorde jobben tung for blant annet Branns spiss Steffen Lie Skålevik, som fikk lite til mot et robust Kristiansund-forsvar.

Skålevik ble også skadet etter pause, og haltet av banen etter en stygg smell i foten.