Hertha Berlin-seier mot Köln

Jarstein og Skjelbred hjalp Hertha i snuoperasjon mot Köln

Rune Almenning Jarstein og Per Ciljan Skjelbred fikk begge tillit fra start da Hertha Berlin snudde 0-1 til 2-1 og tok tre poeng mot Köln i tysk Bundesliga.

HOPPENDE GLAD: Davie Selke jubler etter å ha scoret for Hertha mot bunnlaget Köln. Foto: Ralf Hirschberger/dpa via AP/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Leonardo Bittencourt sendte tabelljumbo Köln i føringen etter en knapp halvtime i den tyske hovedstaden, men hjemmelaget Hertha kom tilbake. Davie Selke utlignet fire minutter etter hvilen, og samme mann ble matchvinner kun tre minutter senere.

Köln maktet ikke å mobilisere etter 2-1-målet. Dermed endte det med tre poeng til hjemmelaget. Jarstein og Skjelbred spilte begge hele kampen for Hertha. Laget vaker rundt midten av tabellen med 39 poeng etter 30 runder. Köln (21 poeng) har seks poeng opp til kvalikplassen.

Fossum-poeng

Iver Fossum fikk 78 minutter på banen da hans Hannover spilte 1-1 borte mot Stuttgart. Erik Thommy sendte hjemmelaget i føringen etter 53 minutter, men Niclas Füllkrug satte inn utligningen på overtid. Dermed endte det med poengdeling. Stuttgart er à poeng med Hertha Berlin, men har svakere målforskjell. Hannover har tre poeng mindre.

Håvard Nordtveit spilte hele kampen for Hoffenheim i 2-0-seieren hjemme mot Hamburg. Serge Gnabry og Ádám Szalai var målscorere for vertene. Hoffenheim har et lite håp om mesterligaspill neste sesong. Laget står med 46 poeng så langt.