Ibrahimovic blir neppe å se i VM

Zlatans VM-utspill var reklame

Zlatan Ibrahimovics utspill om at hans VM-sjanser var skyhøye søndag var trolig en del av en ny reklame for spillselskapet han er eier i.

STUNT: En Twitter-melding sendt ut av Zlatan Ibrahimovic søndag skapte full forvirring. Nå viser det seg at det hele kan være en del av en reklamekampanje for et spillelskap. Foto: AFP PHOTO / Mark RALSTON
STUNT: En Twitter-melding sendt ut av Zlatan Ibrahimovic søndag skapte full forvirring. Nå viser det seg at det hele kan være en del av en reklamekampanje for et spillelskap. Foto: AFP PHOTO / Mark RALSTON Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Lørdag ble Ibrahimovic matchvinner i 1-0-seieren for LA Galaxy mot Chicago Fire i MLS lørdag.

Etter seieren kastet svensken seg på Twitter og skrev at «sjansene for at jeg spiller VM er skyhøye».

Mediene kastet seg over meldingen, men mandag skriver Aftonbladet at uttalelsen trolig var en del av en reklame for spillselskapet han er deleier i.

Mandag publiserte Ibrahimovic en video for spillselskapet der han får spørsmål om hvor store sjansene er for at han spiller VM i Russland til sommeren.

- Skyhøye, svarer Zlatan og forklarer: Høye odds betyr at det ikke kommer til å skje. Ikke trolig, men mye cash.

Den svenske troppen til fotball-VM tas ut 15. mai.

Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) har tidligere advart Ibrahimovic at det strider mot reglene å være eier i et spillselskap samtidig som man spiller VM.

Zlatan har scoret tre mål for Los Angeles-klubben etter overgangen fra Manchester United. Lørdagens seier løftet laget til andreplass på tabellen i Western Conference.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.