Tromsø slo Sandefjord

Tromsø holdt lekestue med Sandefjord

Runar Espejord scoret to mål og la opp til ett da Tromsø sendte Sandefjord hjem til Vestfold med 1-4-tap.

/ NTB scanpix
JUBEL: Tromsø var suverene og vant 4-1 over Sandefjord. Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
  • Tromsø - Sandefjord 4-1

Kampen var drøye kvarteret gammel da Espejord satte inn sitt andre for kvelden. Først plasserte han ballen iskaldt i hjørnet etter å ha blitt spilt fri av Gjermund Åsen, mens han deretter bredsidet inn kula fra fem meters hold etter et innlegg fra Lasse Nilsen.

Sandefjord sørget for ny spenning i kampen minuttet senere, da Flamur Kastrati hamret inn reduseringen fra fem meter. Men det var også det eneste vestfoldingene hadde å by på i den første omgangen på Alfheim.

Resten av omgangen fortsatte hjemmelaget som de ville, og Sandefjord-spillerne ble til tider brukt som rundingsbøyer av lekne Tromsø-spillere.

Sjansesløseri

Etter en halvtime satte Kent-Are Antonsen inn Tromsøs tredje fulltreffer. En kort corner endte hos Daniel Berntsen, som slo hardt inn foran mål. Med innsiden av foten sendte Antonsen ballen under Sandefjord-keeper Eirik Holmen Johansen, som ikke hadde hentet sin siste ball ut av nettet.

Ti minutter senere var Berntsen sist på ballen da Tromsø økte til 4-1. Nest sist på ballen var tomålsscorer Espejord.