Tre barn kastet av karusell i fart i Sauda - sendt til sykehus

Tre barn på fem, seks og ti år er sendt til Haugesund sykehus med lettere skader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag kveld meldte legevakta i Sauda i Rogaland til politiet om at de hadde fått inn tre barn som var blitt skadet i tivoliet i byen.

Barna ble kastet av en karusell i fart, og er sendt til Haugesund sykehus.

Sør-Vest politidistrikt på Twitter at barna, to gutter på fem og seks og ei ti år gammel jente, er beskrevet som lettere skadet og ble sendt til sykehus for røntgenundersøkelser.

Politiet skriver at det tyder på at hendelsen skyldes menneskelig svikt. Sikkerhetsbøylen skal ikke ha vært forsvarlig festet, melder de.

Operasjonsleder Henning Andersen sa til Dagbladet klokka 19.20 at politiet skal gjøre åstedsundersøkelser på stedet når politiet ankommer.

- Vi skal undersøke hva som er grunnen til at barna falt av karusellen, om det er feil eller mangler ved karusellen, sier Henning Andersen, og sier at han antar at det er tivoli i byen i forbindelse med Saudadagene.

Politiet skriver på Twitter at sak opprettes og at videre etterforskning vil bli foretatt for å få klartlagt hendelsesforløpet. Vitner til hendelsen vil bli avhørt, skriver de.

Dagbladet følger saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.