Haugesund slo Tromsø

Gamsten lite imponert: - De parkerte bussen i tre ledd

Morten Gamst Pedersen var ikke nevneverdig imponert over FK Haugesund etter at hans Tromsø tapte 0-1 borte mot laget fra Rogaland i Eliteserien søndag.

JUBEL: Fredrik Gytkjær (i midten) jubler etter 1-0 målet i eliteseriekampen mellom FK Haugesund og TromsøNess, Jan Kåre / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kent-Are Antonsens selvmål etter 30 minutter gjorde at FKH-mannskapet reiste seg etter 1-2-tapet hjemme mot Rosenborg sist.

Frederik Gytkjær kom fri inne i Tromsø-feltet etter 30 minutter, og sendte ballen på tvers i feltet. Antonsen kom løpende mot eget mål og klarte ikke å stokke beina da han kom inn i ballbanen.

Antonsen-sjanse

23-åringen var nær ved å revansjere seg etter 80 minutter da han fikk sjansen på volley, men forsøket forsvant over mål, og Tromsø-trener Simo Valakari måtte notere sesongens femte serietap.

Kampen vil ikke gå inn i historiebøkene hva angår offensiv sjarmfotball og sjansebonanza, men Tromsø overtok initiativet mot slutten av kampen og jaktet utligning.

Haugesund-laget lå dypt i den andre omgangen, men fikk med seg alle de tre poengene uten å være særlig interessert i å angripe.

Parkerte bussen

Det bet også Morten Gamst Pedersen seg merke i.

- De parkerte bussen i tre ledd. Den siste halvtimen var de vel ikke på banehalvdelen vår. Vi prøver å spille fotball og spilte dem egentlig helt ut i annen omgang, men dessverre fikk vi ikke den siste sjansen til å sette ballen i mål, sa midtbanespilleren til Eurosport etter kampen.