Eliteserien: Sandefjord - Haugesund 0-2

Sandefjord har ikke scoret på 700 (!) minutter

Sandefjord gikk nok en gang målløse av banen da Haugesund vant 2-0 søndag. Nå er det over 700 minutter siden sist vestfoldingene jublet for scoring.

NY NEDTUR: Heller ikke i dag klarte Sandefjord å sette ballen i nettet. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Haugesund vant 2-0 i Sandefjord og påførte laget fra hvalfangerbyen det åttende strake nederlaget i Eliteserien.

Med kun fem poeng etter 13 kamper banker allerede nedrykksspøkelset på døra i Vestfold, og det er opp til Sandefjords nye trener Marti Cifuentes å jage det bort.

Den jobben fikk en tung start hjemme mot Haugesund. Fra sidelinjen fikk Cifuentes riktignok se laget framstå mer positivt enn på lenge, men spanjolen kunne også konstatere at det må terpes på defensiv dødball.

Haugesund fikk to cornere i første omgang, og begge endte med at hjemmelagets keeper Eirik Holmen Johansen måtte hente ballen ut av nettmaskene. Først stusset Vegard Skjerve Haugesund i føringen etter 13 minutters spill, før Ben Karamoko knuste all motstand i lufta da han doblet ledelsen minuttet før pause.

Palsson så rødt

Cifuentes må også trene på avslutninger med laget sitt. Da kampuret viste 64 minutter var det mer enn 678 spilte minutter siden Sandefjord sist scoret, noe som er ny norsk rekord i den øverste divisjonen.