Den kroatiske stjerna etter å ha kastet aktivist i bakken: - Jeg mistet hodet

Dejan Lovren var forbanna da aktivistene stormet banen i det 52. minutt.

SKANDALE: VM-finalen måtte stoppes da fire personer stormet banen i Moskva. Video: AP DV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Under gårsdagens VM-finale mellom Frankrike og Kroatia, stormet plutselig fire personer ikledd politiuniformer inn på banen i Moskva.

Kampen ble stoppet umiddelbart, mens seere både på stadion og TV kunne observere et titall politimenn og sikkerhetsvakter jage de fire personene som var fra punk- og aktivistgruppa «Pussy Riot».

En etter en ble de tatt igjen, men den ene vakta fikk nok litt uventet hjelp i jakten på den ene personen.

Aktivisten løp mot kroatiske Dejan Lovren og forsøkte å få en «high five» - lik den Kylian Mbappé fikk i går, men kroaten synes ikke det var morsomt.

- Mistet hodet

Lovren tok tak i aktivisten samtidig som en vakt kom stormende til. Bilder viser at Lovren så sa noe til Pussy Riot-aktivisten mens han lå nede etter møtet med Lovren og sikkerhetsvakta.

Ifølge Daily Mail var Lovren fly forbanna ettersom protesten kom på et dårlig tidspunkt for Kroatia. De var i flyten og jaget utlikning på stillinga 2-1 til Frankrike. Så ble kampen stoppet og fokuset forsvant litt, skal vi tro Lovrens uttalelser.

- Vi hadde spilt god fotball og så ble kampen stoppet. Jeg mistet hodet og tok tak i fyren og ønsket jeg kunne hive ham rett ut av stadion, sier Lovren ifølge avisa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.