Tromsø tapte mot Bodø/Glimt

Tromsø med sitt femte strake tap etter tre mål på ti minutter

Tromsøs tapsrekke vokste til fem nederlag på rad da Bodø/Glimt snudde 0-1 til 2-1-seier i nordlandsderbyet i Eliteserien. Midtstopper Martin Bjørnbak avgjorde.

SCORET: Kent-Are Antonsen scoret mot Bodø/Glimt. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tromsøs tapsrekke vokste til fem nederlag på rad da Bodø/Glimt snudde 0-1 til 2-1 i lørdagens lokaloppgjør i Eliteserien. Midtstopper Martin Bjørnbak avgjorde.

- Det var hardt og tett. Vi vet hvordan TIL ønsker å spille. Vi fikk inn to dødballscoringer. Det var deilig, sa Bjørnbak til Eurosport.

- Det er viktig for oss å ta seirene i disse kampene. Vi er jo ellers uavgjortspesialisten, la han til.

Det var en helgrå og meget kjedelig 1.-omgang. Lagene produserte bare én sjanse hver i regnværet. Underholdningen kunne bare bli bedre etter pause.

Kent-Are Antonsen ble spilt opp av assistsjefen Gjermund Åsen i forkant av TIL-scoringen i det 55. minutt. Antonsen skrudde ballen inn oppe i det ene hjørnet til 1-0.

Men det gikk bare snaue seks minutter før Glimt utlignet. Den kom etter en corner der Ulrik Saltnes headet inn den innoverskrudde ballen fra Amor Layouni.

Heldig

Bjørnbak fikk så etter en corner stå helt alene på første stolpe. Det var bare å trille inn vinnermålet for ham etter at stopperkollega Brede Moe hadde stusset ballen bakover i feltet.