Mjøndalen slo Sogndal i overtidsdrama

Scoret sju minutter på overtid.

VANT: Mjøndalen og trener Vegard Hansen slo Sogndal. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
VANT: Mjøndalen og trener Vegard Hansen slo Sogndal. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Sogndal - Mjøndalen 3-4

Sogndal trodde ett poeng var berget på overtid i toppkampen i 1. divisjon mot Mjøndalen, men innbytter Alfred Scriven ville det annerledes og gjorde 4-3.

Mjøndalen-scoringen på overtid av overtiden utløste elleville jubelscener hos bortelaget på Fosshaugane. Flere tilreisende fans tok seg inn på banen for å være med på feiringen av det som var en svært viktig trepoenger.

Etter kampen kjempet Mjøndalen-kaptein Christian Gauseth med tårene.

– Vi jobber knallhardt hver dag, og det er slike øyeblikk vi jobber for hele tiden. Å få se en unggutt avgjøre på denne måten, på den største scenen i 1. divisjon, er bare fantastisk, sa han til Eurosport.

Seieren betyr at mannskapet til Vegard Hansen kun har Aalesund foran seg på tabellen etter 21 spilte kamper. AaFK er bare poenget foran, riktig nok med én kamp mindre spilt enn serietoeren.

Viking og Sogndal på plassene deretter følger henholdsvis to og seks poeng bak Mjøndalen. Bruntrøyene har dermed kurs i retning et comeback på øverste nivå i norsk fotball.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.