Denne mannen gir Sørloth grunn til bekymring

Alexander Sørloth håpet nok at han endelig skulle få sjansen i Christian Bentekes skadefravær. Så dukket det plutselig opp en ny rival.

FORAN I KØEN: Crystal Palaces Jordan Ayew har spilt de to siste kampene i Christian Bentekes fravær. Foto: NTB Scanpix
FORAN I KØEN: Crystal Palaces Jordan Ayew har spilt de to siste kampene i Christian Bentekes fravær. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Crystal Palace - Newcastle 16.00

Alexander Sørloth (22) venter fortsatt på sin første ligascoring for Crystal Palace etter overgangen fra FC Midtjylland i januar, en overgang som var verdt rundt 100 millioner norske kroner, pluss diverse klausuler som kan gi den danske klubben mer penger i kassa.

Spissen har fått totalt åtte kamper for Premier League-laget, men har bare spilt 46 minutter som innbytter denne sesongen.

Foran ham i køen er belgiske Christian Benteke, som bare står bokført med tre nettkjenninger fra starten av forrige sesong.

Nylig ble kraftspissen satt ut av spill med en kneskade, som fortsatt holder ham på sidelinja. Det var derfor ventet at Sørloth skulle få en etterlengtet sjanse fra start, særlig med tanke på han han scoret sitt første mål for klubben i Ligacupen mot Swansea i slutten av august.

Ayew inn

Men i stedet var det Jordan Ayew, på utlån fra Swansea, som fikk sjansen mot både Southampton (75 minutter) og Huddersfield (90 minutter).

Det etter at samme mann hadde sittet på benken i to kamper hvor Sørloth kom inn for Benteke mot slutten, og Ayew ble værende på benken hele kampen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.