Én omkom i frontkollisjon i Oppland

En person er omkommet og to skadet i en front mot frontulykke ved Tollersrud i Oppland fredag kveld. En er fløyet til Ullevål sykehus med alvorlige skader.

Politiet Innlandet meldte om ulykken på Twitter klokken 23.10 fredag kveld. Det var to personbiler som kolliderte front mot front på Gausdalsvegen ved Tollersrud, der føreren av den ene bilen omkom. I den andre bilen var det to personer som ble kjørt til Lillehammer sykehus.

– Passasjeren, en mann i slutten av 30-åra, ble fløyet videre til Ullevål sykehus i Oslo med alvorlige skader. Føreren, en mann i midten av 20-åra, får behandling ved Lillehammer sykehus. Vi kjenner ikke skadeomfanget der, sier operasjonsleder Pål Andersen til NTB.

Politiet jobber med å få kontakt med den omkomne personens pårørende. Trafikken på Gausdalveien var en periode sperret i begge retninger på grunn av ulykken, men i 2-tiden natt til lørdag er veien igjen åpnet.

– Vi er ferdig med undersøkelser på stedet. Begge bilene er tauet inn og vil bli undersøkt nærmere over helgen. Vi har ingen årsak eller mistanker om årsak til ulykken foreløpig, sier Andersen.