1. divisjon

Riise kan knuse Bohinens drøm

Aalesund tapte 1-3 for Viking. Tre lag kjemper om opprykk i OBOS-ligaen. Aalesund møter Sogndal i neste kamp. Det betyr gjensyn med Bjørn Helge Riise.

SKUFFET: Aalesund-trener Lars Bohinen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
SKUFFET: Aalesund-trener Lars Bohinen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Aalesund - Viking 1-3

Aalesund og Viking møttes tirsdag kveld til toppkamp i OBOS-ligaen på Color Line Stadion. Bortelaget Viking måtte vinne for å holde følge med tetlagene Mjøndalen og Aalesund. Og trener Bjarne Berntsen og spillerne lyktes.

Tommy Høiland sendte Viking i ledelsen etter 53 minutter. Samme mann var på ferde i det 61. minutt. Med 2-0 så alt lyst ut.

Et drøyt kvarter før slutt reduserte Jonas Grønner for Aalesund. Men Viking holdt unna, og sju minutter før slutt økte Even Østensen til 3-1.

Dermed blir de tre siste rundene en thriller. Mjøndalen har 54 poeng, Aalesund 53 og Viking 52. To lag rykker direkte opp i Eliteserien, mens fire lag må ut i playoff.

- Jeg er fryktelig skuffet. Mer over prestasjonen enn resultatet. Det var langt under pari. Viking vant helt fortjent, sier Aalesund-trener Lars Bohinen til Eurosport.

Aalesund møter Sogndal borte i neste kamp. Det betyr gjensyn med Bjørn Helge Riise, som forlot Aalesund med umiddelbar virkning i august. Han la ikke skjul på at han ville fortsette, men var misfornøyd med spilletida.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.