Manchester United - PSG

Thorstvedt om Uniteds sjanser for videre avansement: - Null

Det ble et meget tøft utgangspunkt for Solskjær og United, og TV 2s fotball-ekspert Erik Thorstvedt tror oppgaven blir for tøff for nordmannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Manchester United - PSG 0-2

Det som skulle bli Solskjærs festkveld, endte i et meget tungt tap. Spillere som Mbappe og Di Maria gjorde det svært vanskelig for Solskjærs menn. Skadene på Antony Martial og Jesse Lingard, i tillegg til utvisningen på Paul Pogba, gjorde ikke kampbildet noe bedre.

- Det var klasseforskjell. De ble til tider rundspilt av PSG, sier Erik Thorstvedt til Dagbladet.

- Ikke mange som liker dem

Det var tydelig at spillere som Pogba slet etter kampen. Han ble gjennom kampen mannsmarkert av Marquinhos, og han fikk ikke briljert som han har gjort tidligere under Solskjær. Men til tross for skadene og det røde kortet, mener ikke Thorstvedt at det var det største problemet.

- Det er vanskelig å si om byttene hadde noe å si, men jeg tror ikke det. Mata og Sanchez var ikke gode da, og Pogba hadde en slett kamp, mener Thorstvedt, og fortsetter:

- PSG satt nok en støkk i andre lag i Europa. Det er ikke så mange som liker dem, men Thomas Tuchel har gjort en god jobb for å få sving på laget.

Dette kanskje den aller største testen for Solskjær, og han gikk nå på sitt første tap som United-manager. Men Thorstvedt kunne ikke se noen store taktiske bommerter fra Solskjær i kveld.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.