Bombegruppe undersøkte ødelagt bil ved E18 i Porsgrunn

Politiets bombegruppe undersøkte søndag en ødelagt bil på en rasteplass i Porsgrunn. Ingen ble meldt skadet, men eieren ble tatt hånd om av helsevesenet.

Politiet startet søndag kveld undersøkelser av en bil med store skader på rasteplass på E18 ved Langangen i Porsgrunn. Bombegruppen fra Oslo er på stedet og bistår med undersøkelser.

Bilen hadde så store skader at bombegruppa ble kontaktet.

– Bilen som står på rasteplassen ved Langangen, har omfattende skader. Politiets bombegruppe fra Oslo er på stedet og bistår med undersøkelser, skrev Sørøst politidistrikt på Twitter.

Politiet i Telemark etterforsker saken videre.

– Politiet har jobbet med bilen helt siden den ble funnet og har kommet i kontakt med eieren av bilen. Han er overtatt av helsevesenet, opplyser Sørøst politidistrikt på Twitter.

Bilen politiet undersøker på en rasteplass ved E18 i Porsgrunn, har omfattende skader. Deler av frontruten ligger på fortauet.

Ingen skader

Det er ikke meldt om at noen personer er skadet. Avkjøringen til rasteplassen er sperret av mens politiet undersøker stedet.

Hendelsen ble meldt klokken 17 søndag.

– Det er såpass store skader at vi valgte å undersøke dette nærmere. Skadene er av sånn art at vi valgte å be om bistand fra bombegruppen, sa operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Rune Hunshamar, til VG søndag ettermiddag.

Politiet sa til VG rett før klokken 19 søndag at de på daværende tidspunkt ikke ville gå ut med mer informasjon om hendelsen.

Politiet undersøker en bil med store skader på en rasteplass ved E18 i Porsgrunn. Bombegruppen fra Oslo er på stedet og bistår med undersøkelser.