EM-kvalifisering: Spania-Norge

Tøff i trynet legger Lagerbäck lista på «ingen unnskyldninger»

På en tegning landslaget har fått presentert er Norge en liten hund som sier «fuck you!» til en Grand Danois. Lars Lagerbäck legger lista høyt.

PLANEN ER KLAR: Lars Lagerbäck (th) og Per Joar Hansen er ikke redde for at Spania skal herje med Norge. De er offensive og tror på en god norsk prestasjon. Og får vi ikke det vil ikke trenerne høre snakk om unnskyldninger. Blir ikke prestasjonen mot Spania som forventet er det for dårlig. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
PLANEN ER KLAR: Lars Lagerbäck (th) og Per Joar Hansen er ikke redde for at Spania skal herje med Norge. De er offensive og tror på en god norsk prestasjon. Og får vi ikke det vil ikke trenerne høre snakk om unnskyldninger. Blir ikke prestasjonen mot Spania som forventet er det for dårlig. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Spania-Norge, TV2 lørdag kl. 20.45

VALENCIA (Dagbladet): Det er mars måned, den vonde måneden for norsk fotball. Sesongen har ennå ikke startet i Norge, og motstander i årets første terminfestede fotballkamp, på toppen av alt en EM-kvalifiseringskamp, er mektige Spania på den 96 år gamle kolossen Mestalla.

Det første man tenker er huttemegtu.

Dette kan ikke gå bra.

Dette går rett til helvete.

JEG KJENNER MANGE trenere som ville lagt inn en retorisk gardering eller to før en sånn sesongåpning. Av helt naturlige årsaker. Jeg mener, Spania borte er en kamp mot overmakta i alle årets måneder.

Spania, selv om de innimellom har trøblet litt de siste åra, er et av verdens beste landslag.

LARS LAGERBÄCK ER ikke der. Han er faktisk ikke i nærheten en gang. Selv om de mest optimistiske eksperter holder Norges seierssjanser på et ensifret prosentnivå, hvilket betyr at Spania er 90–10 favoritter pluss litt til, legger Norges landslagstrener lista på "ingen unnskyldninger".

Det han er opptatt av er en liten hund som titter opp på en veldig mye større hund og sier "fuck you!".

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.