Norge - Spania, kl. 20.45 lørdag

Hysteri på Spanias trening

Mellom 10.000 og 15.000 tilskuere fulgte den siste treninga før EM-kvaliken mot Norge.

STOR INTERESSE: Det var svært folksomt på Spanias trening på Estadio Mestalla fredag kveld. Lokale pressefolk i Valencia anslår mellom 10.000 og 15.000 tilskuere. Foto: Tore Ulrik Bratland
STOR INTERESSE: Det var svært folksomt på Spanias trening på Estadio Mestalla fredag kveld. Lokale pressefolk i Valencia anslår mellom 10.000 og 15.000 tilskuere. Foto: Tore Ulrik Bratland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VALENCIA (Dagbladet): Spania holdt i kveld åpen trening før kampen i EM-kvaliken mot Norge lørdag. Det ble litt av en suksess.

Lokale pressefolk anslår overfor Dagbladet at mellom 10.000 og 15.000 tilskuere fulgte treninga på Estadio Mestalla i Valencia. Da laget hadde skuddtrening, jublet publikum som om det var en viktig kamp.

Da spillerne ankom treninga med buss. var det hysteri utenfor stadion, som tar rundt 50.000 tilskuere. Et stort politioppbud måtte holde ivrige fans på avstand. Sist Spania spilte landskamp i Valencia, var i 2005.

Før treninga holdt Spanias trener, Luis Enrique (48), en pressekonferanse på Mestalla. Enrique forsøker å bygge opp et nytt lag, og alt annet enn seier mot Norge vil bli tatt ille opp. På pressekonferansen fikk Enrique spørsmål om hva han synes om Norge.

Han sa:

- Det er et fysisk sterkt lag fra Nord-Europa. De har bedre fysikk enn oss. De har også to gode spisser, med Joshua King som den avgjørende spilleren. De har to gode vinger. Vi må prøve å stoppe kontringenes deres og forsøke å ha ballen.

Kampen innleder EM-kvalifiseringen. Også Sverige, Romania, Malta og Færøyene er i gruppa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.