Spania - Norge, kl. 20.45

- Har ikke opplevd maken med Norge

Kaptein Stefan Johansen: - Kan ikke huske en sånn positivitet i gruppa tidligere.

GLEDER SEG: Stefan Johansen ser fram til kampen mot Spania. Foto: NTB scanpix
GLEDER SEG: Stefan Johansen ser fram til kampen mot Spania. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Spania - Norge, på TV 2 kl. 20.45

VALENCIA (Dagbladet): Stefan Johansen (28) og Norge gleder seg til kampen mot Spania i kveld. Oppgjøret på Estadio Mestalla i Valencia åpner EM-kvaliken, og nå får Norge virkelig testet seg.

I Nations League i fjor møtte laget nasjoner på samme nivå. I kveld er motstanderen flere hakk opp. Johansen er likevel sterk i troen.

- Spania er store favoritter. Men vi trives med å være underdog. Jeg tror vi kan slå oppover, sier landslagskapteinen til Dagbladet.

Noe av grunnlaget for optimismen er oppkjøringen som har vært i Spania denne uka. Johansen har ikke opplevd maken med Norge, forteller han:

- Det virker som om alle - både i spillergruppa og trenerapparatet - er sinnssykt glade for å se hverandre og jobbe sammen på samling. Jeg kan ikke huske sist det var en sånn positivitet i gruppa.

- Tydelig signal

Han mener det også feier en positiv vind rundt laget:

- Et tydelig signal er når du ser på billettsalget til Sverige (23.000 solgt til tirsdagens kamp på Ullevaal). Riktignok er det Sverige, det er ikke til å stikke under en stol. Men vi vant gruppa i Nations League. Vi var solide under nesten hele turneringen. Jeg synes det er stor optimisme rundt oss.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.