Spillerbørsen:

Tre spillere får slakt

Resultatet ble ikke stygt (2-1), men det var klasseforskjell på Spania og Norge i kveld. Tre nordmenn får slakt på børsen.

DÅRLIG: Haitam Aleesami var Norges svakestre spiller. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Spania - Norge 2-1 (1-0)

VALENCIA (Dagbladet): Spania var store favoritter i EM-kvalifiseringen mot Norge. Hjemmelaget tok ledelsen etter 16 minutter på Estadio Mestalla i Valencia.

Et angrep på venstrekanten endte på beinet til Rodrigo og i mål. Norge utliknet til 1-1 etter 65 minutter på straffespark. Mål: Joshua King. Rett etterpå fikk Spania straffe. Mål: Sergio Ramos.

Haitam Aleesami var svak på markeringen på det første baklengsmålet. I den andre enden markerte Tarik Elyounoussi seg på negativt vis. Fra én meter bommet han på åpent mål. Keeper Rune Jarstein var strålende i første omgang.

Håvard Nordtveit var svak i forkant av Spanias straffe. Jarstein ble tvunget til å storme ut, noe som førte til at han felte Álvaro Morata.

Slik spilte Norge. Skalaen går fra 1 til 10, der 10 er best.

Dagbladet mener Haitam Aleesami var Norges dårligste spiller. Midtstopper Håvard Nordtveit gjorde også et slett inntrykk. Det samme Tarik Elyounoussi.