Kjetil Rekdal ferdig i Start

Tok oppgjør med mediene: - Det kan være lurt å tenke seg om

Kjetil Rekdal vil hjem igjen til Hedmark. - Vi kan stå her til det blir lyst. Jeg kommer ikke til å si noe om prosessen.

KRISTIANSAND: Etter ni timer i møte, er Kjetil Rekdal og Start enige om at han ikke skal tilbake i rollen som trener. Reporter: Frode Andersen. Video: Tom-Richard OlsenVis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KRISTIANSAND / OSLO (Dagbladet): Kjetil Rekdal er ferdig i Start etter et ni timers oppvaskmøte med klubben i dag.

Han går på dagen, og tok seg en lang prat med pressen i Kristiansand sentrum seint tirsdag kveld.

- Jeg har levd i dette yrket i 35 år. Jeg er mer erfaren og har kanskje tålt mer enn andre, men det er tøft for meg og mange andre. Det er selvfølgelig ikke behagelig, sier Kjetil Rekdal (50).

- Vi er vel forlikt

Rekdal var klar på at han ikke vil gå inn på hvordan saken mot ham begynte. Det var torsdag klubben gikk ut og fortalte at det var opprettet en personalsak på ham og at han ikke ville lede laget mot Ålesund på Sør Arena lørdag. Det gjorde han likevel.

I dag kulminerte kaoset med det nesten ni timer lange møtet. Rekdal er ferdig i klubben.

Start vil ikke si mer enn at de igangsatte prosessen som følge av «rapporter om forhold som var uforenlig med klubbens verdigrunnlag.»

- Tar dere hverandre i hendene som venner?

- Normalt gjør vi det, men når det smeller tar det litt tid, før vi gir hverandre en klem. Det er ikke noe som henger igjen fra noen. Om vi ikke kaster oss rundt hverandre, er vi vel forlikt, sier Rekdal.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.