Viking vant 2-0 mot Tromsø

Stortalent sikret ny Viking-seier

Kristian Thorstvedt tomålsscorer mot Tromsø.

PÅ TABELLTOPP: Viking leder Eliteserien etter 2-0-seieren mot Tromsø. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kristian Thorstvedts to scoringer sikret en sterk borteseier da Viking slo Tromsø 2-0 på Alfheim søndag. Dermed har Stavanger-klubben seks poeng på to kamper.

Thorstvedt åpnet med scoring allerede etter sju minutter. Etter et innlegg fra Vikings venstrekant klarerte finske Juha Pirinen svakt rett i beina på Thorstvedt. På direkten scoret 20-åringen sitt aller første eliteseriemål.

Etter scoringen var Tromsø frampå flere ganger, men de store sjansene uteble i det som var en jevn omgang.

Også etter hvilen var det jevnt mellom lagene, som begge vant i serieåpningen. Tromsø satte opp tempoet og jaget utligning mot slutten, men maktet ikke å score.

Mot spillets gang skulle det smelle på ny andre veien. Seks minutter på overtid fikk Thorstvedt kula fra Ylldren Ibrahimaj. Fra sekstenmeteren klinket han til med venstrefoten, og markkryperen gikk inn i buret bak Tromsø-keeper Jacob Karlstrøm.

20-åringen, som ble hedret for årets gjennombrudd i 1. divisjon forrige sesong, ble med det matchvinner.