Poengdeling mellom Tromsø og Mjøndalen

Bommet på åpent mål: - Helt forferdelig

Innbytter Mikael Ingebrigtsen hadde tidenes sjanse til å ta hjem tre poeng for Tromsø borte mot Mjøndalen, men 22-åringen misset på åpent mål like før slutt.

Oslo  20190422.
Eliteserien i fotball 2019: Mjøndalen- Tromsø. på Consto Arena. Tromsøs Mikael Ingebrigtsen bommer for åpent mål.
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Oslo 20190422. Eliteserien i fotball 2019: Mjøndalen- Tromsø. på Consto Arena. Tromsøs Mikael Ingebrigtsen bommer for åpent mål. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mjøndalen tok ledelsen på straffe ved Tonny Brochmann før ti minutter var gått, men Onni Valakari utlignet i annen omgang og sikret poengdeling for Tromsø. Minutter før slutt kunne Ingebrigtsen sikret tre poeng for bortelaget, men innbytteren bommet på åpent mål.

- Katastrofe. Helt forferdelig. Jeg er så sur på meg selv. Jeg skal sette den hele tiden. Jeg er jævlig irritert, sa Ingebrigtsen til Eurosport etter kampen.

Han kunne sikret årets andre trepoenger for Tromsø i det som var en kamp med store sjanser begge veier.

- God gammel Championship-fotball. Det gikk fort begge veier og det passer ikke oss bra egentlig. Vi får med oss ett poeng. Vi kunne vært heldige og fått med oss tre, og vi kunne vært uheldige og fått en i ræva på slutten også. To lag som i hvert fall ville vinne, men kvaliteten var vel så som så, sa Tromsøs Morten Gamst Pedersen.

- Vi viser gjennom hele kampen at vi skaper sjanser, men vi scorer ikke på dem. Vi er i hvert fall ikke fornøyde (med ett poeng). Det her en kamp vi skal vinne ti av ti ganger ut ifra hvordan den forløper, sa Mjøndalens målscorer Brochmann.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.