Ada Hegerberg hylles i Norge, Frankrike og Spania

Hegerberg rørt til tårer etter hat trick i Champions League-finalen

Ada Stolsmo Hegerberg (23) var rørt da hun ble møtt av storesøster etter hat tricket i Champions League-finalen mot Barcelona. Nå lovprises hun over store deler av verden.

HERJER: Ada Hegerberg brukte bare 16 effektive minutter på å score hat trick i Champions League-finalen mot Barcelona i Budapest. Foto: SFERENC ISZA / AFP
HERJER: Ada Hegerberg brukte bare 16 effektive minutter på å score hat trick i Champions League-finalen mot Barcelona i Budapest. Foto: SFERENC ISZA / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Lyon - Barcelona 4-1 (4-0)

Lyon vant i kveld Champions League-finalen for fjerde gang på rad. I tre av finalene har Ada Stolsmo Hegerberg scoret.

I kveldens Champions League-finale i Budapest høynet den norske storscoreren tidligere meritter og slo til med et helt fabelaktig hat trick i løpet av bare 16 minutter mot Barcelona.

- Det kunne ikke vært bedre. Det er helt magisk, sier en rørt Ada Stolsmo Hegerberg til TV 3 - i et intervju sammen med storesøster Andrine.

- Ingenting av dette hadde skjedd uten Andrine. Jeg er utrolig fornøyd med de jeg har rundt meg. Vi har jobbet sammen, i gode stunder og tunge stunder. I dag er en god stund, sier Lyon-spissen og ser bort på sin søster, som også er rørt.

- Hva er det du holder på med? Å score hat trick i Champions League-finalen er helt vilt, sier Andrine Stolsmo Hegerberg i intervjuet ledet av Jan Åge Fjørtoft.

- En av de største i norsk idrett

Hele fotballverden er imponert, deriblant en av tidenes største i norsk fotball, Hege Riise, som fikk 188 landskamper for Norge og scoret 58 ganger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.