Sandefjord med sjokktap

Sandefjord gikk på sesongens første tap da Sogndal vant 3-0 i Vestfold. Aalesund har nå fem poengs luke på tabelltopp i 1. divisjon.

TAPTE: Sandefjords trener Mart Cifuentes var neppe imponert over hva han så i 3-0-tapet mot Sogndal. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sandefjord lå bare to poeng bak Aalesund før søndagens kamper, men nå har de oransje dratt ifra. Først slo sunnmørsklubben Ull/Kisa 1-0, før Sandefjord svært overraskende tapte 0-3 hjemme for Sogndal.

Stefan Antonijevic sendte gjestene i føringen etter halvtimen, før Sigurd Haugen scoret to mål på ni minutter i den andre omgangen og sørget for Sandefjords første hjemmetap siden siste seriekamp i 2018-sesongen.

Samtidig vant både Aalesund, KFUM Oslo, Start og Raufoss. De tre klubbene er nå bare to poeng bak Sandefjord.

Start-seier

Tom Nordlie tok Sørlandet med storm da han ledet nyopprykkede Start til seriesølv i 2005. Selv om gullet røk på målstreken, ble den karakteristiske treneren aldri glemt i Kristiansand. Søndag var 57-åringen tilbake på gamle trakter da Skeid møtte Start. I trenerduellen mot Johannes Hardarson, som Nordlie hentet til Start som spiller i 2005, var det læregutten som gikk seirende ut.

Avgjørelsen falt seks minutter før full tid da Aron Sigurdarson mottok en fin pasning fra Isaac Twuun på brystet og skjøt lavt i mål fra 14 meter.