Hopp til innhold

Lars Arne Nilsen om Koomson: – Kan ikke sette seg selv over klubben

BRANN STADION (NRK): Etter ei turbulent uke, der Branns Gilbert Koomson først kritiserte trener Lars Arne Nilsen, før han så ble vraket til cupkampen mot Sogndal, sikret ghaneseren tre poeng hjemme mot Lillestrøm.

Gilbert

MATCHVINNER: Gilbert Koomson.

Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Det betyr mye for Gilbert. Det var gledelig å få han i gang igjen, sier Lars Arne Nilsen til NRK etter kampslutt.

Etter å ha blitt byttet ut under forrige serierunde mot Haugesund, valgte Koomson å kritisere Nilsens avgjørelse til BT og BA.

Brann-treneren er klar på at det ikke er akseptabelt.

– Ingen skal sette seg over klubben. Det gjorde han. Det er viktig at vi ikke snakker ned lagkamerater og trenere. Det var et øyeblikks frustrasjon, og vi har snakket om det.

Nilsen har ikke villet bekrefte at uttalelsene fra Koomson er grunnen til at han ble vraket til midtukens cupkamp mot Sogndal. Men han sier at de nå har avsluttet saken.

– Det er ikke noe å lage kjempestyr av. Jeg er veldig glad for at han fikk det målet. Han slapp seg løs, og var veldig farlig etter målet.

LAN

GLAD: Brann-trener Lars Arne Nilsen.

Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Koomson: – Min fremtid er i Brann

Kampen mot Lillestrøm var ingen nytelse av en fotballkamp, men Koomson tok vare på sjansen da Petter Strand spilte han gjennom etter 73. minutter. Lillestrøm maktet aldri, til tross for et intenst press, å utligne.

Scoringen var Koomsons første for sesongen. Selv var han meget glad etter kampen.

– Det var deilig. Jeg har jobbet hardt de siste ukene, sier Koomson.

Han benekter at den turbulente uken har fått han til å ønske seg vekk fra Bergen.

– Det var ikke negativt ment. Vi har snakket sammen, og jeg vil takke treneren og alle som har snakket med meg denne uken, for nå er alt bra. Jeg har en god fremtid i Brann, forteller 24-åringen.

Lagkamerat Fredrik Haugen sier han er glad for at Koomson ble dagens helt. Men han vil ikke diskutere forrige helgs uttalelser.

– Jeg vil ikke kommentere den type ting, men det er gøy at han var tilbake i dag. Han har hatt mye stang-ut i Brann-karrieren så langt, sier Haugen om Koomson.

Lennartsson: – Fortjente ett poeng

Som nevnt var kampen på Brann Stadion ingen stor fotballkamp, men Lillestrøms trener, Jörgen Lennartsson, var likevel ålreit fornøyd med det han fikk se fra sitt lag.

– Det er skuffende, for prestasjonen i dag fortjente poeng, sier Lennartsson.

Uten spiss Thomas Lehne Olsen, som er skadet i flere uker, klarte ikke LSK å score. Lehne Olsen har stått bak hele seks av ti LSK-mål denne sesongen. Det er et problem, innrømmer Lennartsson.

– Det er jo en viktig spiller. Daniel Gustavsson og Arnór Smárason, dagens spisspar, har vel aldri spilt sammen før, men det må vi bare håndtere.

LSK nærmer seg nedrykksstreken, og har nå kun to poeng ned til Stabæk på 15.-plass. Brann på sin side ligger på fjerdeplass i Eliteserien.

Laster innhold, vennligst vent..

Sportsnyheter

Amalie Iuel rystet seg selv i comebacket: – Sjukt å se hva kvinnekroppen er kapabel til

Nesten to år er gått siden sist Amalie Iuel løp konkurranse. Lørdag ettermiddag var hun tilbake på friidrettsbanen med seier.

Duplantis fikk «blackout» etter verdensrekorden: – Man blir helt hysterisk

Stavkongen Armand Duplantis forbedret sin egen verdensrekord i det NRK-sendte Diamond League-stevnet i Xiamen. Da tok det helt av på arenaen og i kommentatorboksen.

Siste nytt

  • Nytt tap for Norges hockeylandslag

    Det norske herrelandslaget i ishockey tapte 2–3 mot Ungarn lørdag. Norge står dermed med to tap på to forsøk.

    Tobias Bjerke Larsen og Thomas Berg-Paulsen scoret Norges mål. Neste gang Norges beste hockeymenn skal i aksjon er mot Danmark neste helg.

    Ishockey, treningskamp: Norge-Frankrike (3-4)
    Foto: Alf Simensen / NTB
  • Erling Braut Haaland ikke i troppen i FA-cupsemifinalen

    Manchester City må klare seg uten spydspiss Erling Braut Haaland i lørdagens FA-cupsemifinale mot Chelsea på Wembley.

    Haaland måtte i midtuken byttes ut i kampen mot Real Madrid i mesterligaen. I etterkant opplyste City-manager Pep Guardiola at nordmannen hadde et muskulært problem og at han skulle undersøkes ytterligere foran lørdagens semifinalekamp i London.

    Han ble ikke klarert for spill, og dermed må City klare seg uten mannen som har scoret 31 mål på 39 kamper denne sesongen.

    City er regjerende mester i FA-cupen etter at de i fjor vant både ligaen, mesterligaen og cupen. I midtuken ble drømmen om en ny mesterligatittel knust da Real Madrid vant kvartfinalen etter straffesparkkonkurranse.

    De lyseblå er i føringen i kampen om Premier League-tittelen med to poeng ned til Arsenal og Liverpool. Det gjenstår seks seriekamper.

    Haaland er delt toppscorer i ligaen med Chelseas Cole Palmer. De har begge scoret 20 mål. Nordmannen har likevel måttet tåle kritikk den siste tiden. (NTB)

    Haaland
    Foto: DARREN STAPLES / AFP
  • Casper Ruud til finale i Barcelona

    For andre gang på en uke er Casper Ruud klar for finale. Han vant 7–6 (8-6), 6–4 mot argentinske Tomas Martin Etcheverry i ATP-turneringen i Barcelona.

    I søndagens finale venter Stefanos Tsitsipas eller serbiske Dusan Lajovic.

    Casper Ruud
    Foto: JOSEP LAGO / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal