Far (34) og sønn (7) omkom i ulykke i Danmark

Lørdag ettermiddag bekrefter norsk politi overfor Dagbladet at familien på fire som var involvert i et sammenstøt mellom et tog og en bil i Danmark, er hjemmehørende i Buskerud.

TO NORDMENN OMKOM: To nordmenn omkom i en ulykke som involverer en personbil og et tog i Danmark. Video: Per Øxenholt Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du tips angående denne saken? Tips oss på 2400@db.no.

Lørdag ettermiddag melder Østjyllands politi at to nordmenn har omkommet i en ulykke som involverte en norskregistrert bil og et tog på Letbanen i Trustrup utenfor Aarhus.

Politiet opplyser at en norsk familie på fire - en far (34), mor (32), sønn (7) og datter (6) - var involvert i ulykken.

Politiet ble varslet om ulykken klokka 11.05, og det ble igangsatt en omfattende redningsaksjon som involverte minst fire ambulanser og en luftambulanse.

Overfor Dagbladet bekrefter politiinspektør Brian Voss Olsen at det var far og sønn som omkom i ulykken.

- Familien er hjemmehørende i Buskerud, forteller operasjonsleder i Sørøst politidistrikt, André Kråkenes, til Dagbladet.

Klokka 19.30 opplyser politiadvokat Hans Egil Seljordslia overfor Dagbladet at norsk politi har varslet pårørende, og forteller at han ikke er kjent med videre varslingsarbeid, som arbeidsplass og skole.

Utenfor livsfare

Politiinspektør Voss Olsen opplyser at mora og dattera er fraktet til Aarhus Universitetshospital med ambulanse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.