Zlatan og Diomande barket sammen

Norsk stjerne skjelt ut av Zlatan

Zlatan Ibrahimovic senket rivalene med tre mål. I kampen barket han og Norges Adama Diomande sammen.

MÅLMASKIN: Zlatan Ibrahimovic scoret tre mål i byderbyet. Foto: NTB scanpix
MÅLMASKIN: Zlatan Ibrahimovic scoret tre mål i byderbyet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Foran kampen uttalte Zlatan at nivået i MLS ikke er det samme som i Europa, og sa at han var ligaens beste spiller. Han sammenlignet seg med en Ferrari blant Fiater.

Sammenligningen gjaldt også motstanderlagets og MLS toppscorer Carlos Vela, som for øvrig sto for sitt lags to mål. Det var Zlatans annet hat trick i MLS-karrieren.

- Jeg har stor respekt for Vela. Han er en god spiller, men dere gjorde en feil, dere sammenlignet ham med meg. Det var deres største tabbe, sa den 38 år gamle svensken.

Etter kampen proklamerte han også:

- Jeg er LA (Los Angeles).

Barket sammen

Det var til tider amper stemning i derbyet, og midtveis i andre omgang brøt det ut bråk mellom flere spillere ved Galaxys benk.

Rolf Feltscher barket sammen med norske Adama Diomande, som senere havnet i bråk med Ibrahimovic. Nordmannen og svensken knuffet en stund, og det sto lyn i øynene til partene.

- Zlatan og Diomande skjelte ut hverandre, skriver sportsjournalist Jim Alexander på Twitter. Om skandinaverne tok krangelen på sine landsmål eller engelsk vites ikke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.