Fra frustrasjon til glede for Solskjær

Ole Gunnar Solskjær måtte se United spolere flere store sjanser, før en unggutt fikk hull på byllen. Enda verre er det at Victor Lindelöf gikk av banen med skade.

NY SEIER: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær med notatblokka på benken. Det ble ny seier på mannskapet hans. Foto: Roslan RAHMAN / AFP / NTB Scanpix
NY SEIER: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær med notatblokka på benken. Det ble ny seier på mannskapet hans. Foto: Roslan RAHMAN / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Manchester United - Inter 1-0 (0-0)

Manchester United er ute etter en ny midtstopper i sommer, og har blant annet blitt sterkt linket til Leicesters Harry Maguire. Nå kan det vise seg at klubben muligens får større problemer på stopperplass.

For svenske Victor Lindelöf holdt seg til baksiden av låret før han forlot banen etter en snau time mot Inter. Dersom det er en hamstringskade, kommer det veldig ubeleilig for United noen uker før seriestart.

Håpet i den røde leiren er at det bare dreier seg om en mindre skade, og at stopperen ble tatt av for å hindre at det ble verre.

Etter en frustrerende kamp der United misbrukte flere store sjanser, var det den 17 år gamle spissen Mason Greenwood som senket Inter med en vakker scoring.

Spissen hadde også en frekk avslutning i tverrligger like etterpå, og viste i løpet av halvtimen han fikk på banen nok en gang hvorfor han verdsettes så høyt. Solskjær forteller at han kommer til å få en rolle kommende sesong.

- Det har aldri vært i mine tanker å sende Mason på lån, han er en vi må beholde her og det er bra for ham, og for øyeblikket har han det bra. Han minner meg litt om Giggs' historie, du kan ikke sende ham på lån og han er klar for å være en del av troppen, sier Solskjær om sin juvel etter kampen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.