DIREKTE: Følg TUIL - Sogndal direkte her

Følg TUILs vanskelige hjemmekamp direkte fra kl. 18.00.

JAKTER SEIER: Håkon Kjæve og TUIL.

90 min: SLUTT. Nok en gang rakner det i sluttminuttene for TUIL, som spilte en god og heroisk kamp i 89 minutter. Dermed blir «Dalingan» stående på fem poeng etter 19 serierunder.

90 min: Stor jubel når keeper Theodor nilsen er på midtsirkelen og dribler av en Sogndal-spiller. TUIl står høyt i sluttminuttene.

90 min: Legges til tre minutter.

89 min: 0–1 ULRIK FREDRIKSEN. Frisparket slås inn, Nilsen bokser i bakken og der er stopper Ulrik Fredriksen og ruver høyest og får headet inn kampens første scoring.

88 min: Frispark til Sogndal like utenfor 16 meteren mot dødballinja, midt på. God innleggsmulighet.

88 min: Sogndal har det travelt nå. Kast nede ved cornerflagget til TUIL.

87 min: Andersen vinner hodeduellen, stusser mot Ringberg, som forsøker en flikk mot Tounekti, men snappes opp og Sogndal klarerer.

86 min: Frisparket fra vel 25 meter lempes inn mot bakerste, men der er Lysvoll og ordner til innkast.

85 min: Stygg takling fra Gabriel Andersen. Gult og frispark til Sogndal.

84 min: Ringberg forsøker et legg mot Kjæve på bakerste, men Dyngeland er våkent ute og snapper.

83 min: Begynner å haste for begge lag med tanke på en avgjørende scoring.

80 min: Andreas Løvland går ut. Inn kommer Sebastian Tounekti.

79 min: Soltvedt fyrer av fra 20 meter, men Nilsen har kontroll.

76 min: 17 år gamle Sebastian Tounekti skal inn for TUIL og står klar med nummer 50 på ryggen.

75 min: Et kvarter igjen. Fortsatt målløst.

73 min: Mesterlig av Lysvoll! Helhjertet løp bakover og en klassisk «last ditch tackle» som avverger 0–1!

71 min: Gabriel Andersen inn for Ørjan Skallebø.

70 min: Så kommer Sogndal på visitt. Nilsen er nede og avverger skuddet fra Ulrik Flo til corner. Bra redningav Nilsen.

68 min: ENORM TUIL-mulighet! Lysvoll spiller flott på første til Kjæve, som er iskald, runder av en taklende Sogndal-forsvarer, slår inn mot Ringberg, som får med seg ballen på merkelig vis og avsluttet nede i hjørnet, men der er Dyngeland raskt nede og avverger!

65 min: Nilsen holder innlegget fra Schulze i godt grep.

63 min: Sogndal som gjorde et bytte i pausen, gjør sine to siste bytter for dagen da Ulrik Flo og Stefan Antonijevic erstatter Tomas Kristoffersen og Akor Jerome Adams.

63 min: Totland feller Lysvoll. Frispark til TUIL i god innleggsposisjon.

62 min: Kjæve banker ballen unna fra egen 16 meter.

61 min: TUIL forsøker tydelig å slå langt mot Skallebø på løp i bakrom, men har ikke lykkes så veldig godt med det så langt i kampen. Skallebø blir veldig alene og innpakket.

60 min: Ringberg setter fart igjen, drar seg forbi, men innleggsforsøk går ut over dødlinja.

58 min: Løvland blokkerer til corner.

57 min: Fortsatt ingen sjanser så langt i 2. omgang.

56 min: Braaten i duell mot Adams, som er sist på ballen. Utspill fra mål.

53 min: Lasse Berg Johnsen går ut. Inn kommer Lars Henrik Andreassen.

52 min: Lars Henrik Andreassen gjør seg klar til å komme inn.

51 min: Schulze prøver en avslutning fra vel 18 meter på hjørnet av 16 meteren, men Nilsen har fullstendig kontroll på markkryperen.

50 min: Kind Bendiksen lemper inn i feltet, men Sogndal klarerer.

49 min: Kjæve får frispark fra vel 30 meters hold etter en albue i hodet.

47 min: Løvland med et en flott dragning, spiller nydelig ti Ringberg, som ikke klarer å finne åpning for skudd på TUILs kontring.

46 min: Da er 2. omgang i gang.

45 min: Da er det pause på TUIL Arena etter en jevnspilt omgang med store sjanser til begge lag.

45 min: Legges til ett minutt.

45 min: Skallebø drar seg forbi, men med ulovlige midler mener dommeren. Frispark til bortelaget i det kampen nærmer seg pause.

44 min: Sogndal triller mye ball nå.

40 min: Stor sjanse for Schulze og Sogndal, da midtbanespilleren får heade fra kloss hold, mne heldigvis for TUIL i bakken og over mål!

39 min: Hjemmefansen roper på straffe etter en duell i feltet, men dommerKoløy vinker Skallebø opp igjen.

36 min: Sander Ringberg med et fantastisk raid. Drar seg innover i feltet med stor fart og god teknikk og får avsluttet fra skrått hold i nettveggen!

35 min: Der er stopperen på banen igjen og det er 11 mot 11 igjen.

35 min: Ogbu Igoh har blitt bandasjert og venter på å komme inn igjen. Sogndal med 10 mann for øyeblikket.

34 min: Stopp i spillet etter en hodeskade på en Sogndal-spiller.

31 min: Klabb og babb foran mål. Sogndal får avsluttet, men ti TUIL-spillere på egen strek sørger for at det fortsatt er målløst på TUIL Arena.

31 min: Kampens første corner, når Nilsen vipper et innlegg over sitt eget mål.

30 min: Mye upresist fra begge lag og ingen sjanser til noen av lagene siste 20 minuttene.

28 min: Svakt innleggsforsøk av Løvland rett inn til Sogndal-keeper Dyngeland.

26 min: Breimyr får frispark etter en klarering der Adams er for sent inne i duellen.

25 min: Løvland rives ned, men TUIL får fordel ved Kind Bendiksen, men får ikke satt i gang noen skikkelig kontring og mister til Sogndal.

23 min: TUIL får kast ved dødballinja etter en Sogndal-forsvarer klarerer i hjørneflagget og ut over sidelinja.

21 min: Adams er for tøff i duellen og det blåses frispark til TUIL etter Sogndal-spissen setter den i mål.

19 min: Braaten har god kontroll og skjermer til utspill i duell mot Sogndals Jerome Adams.

17 min: Kampens første kort. Andreas Arntzen er først på ballen og blir taklet stygt av Steffen Ernemann litt inne på Sogndals banehalvdel.

13 min: Breimyr litt på etterskudd. Sogndal får spilt seg fri, men Arntzen blokkerer skuddforsøket.

10 min: Litt frem og tilbake på TUIL Arena, men «Dalingan» har absolutt vært på høyde med laget fra saftbygda i starten av dette oppgjøret.

6 min: Sogndals første avslutning. Theodor Nilsen har grei kontroll og ser skuddet passere utenfor.

5 min: Skallebø vinner hodeduellen, men ingen lagkamerater er på løp i bakrom.

2 min: TUIL med kampens første sjanse! Ballen spilles ut til Sander Ringberg som smeller til fra 18 meter og tvinger fram en redning fra Dyngeland på den harde markkruperen.

1 min: Kampen er i gang.

TUIL stiller med følgende lag: Theodor Nilsen - Andreas Arntzen, Thomas Braaten, Henrik Breimyr, Håvard Lysvoll - Håkon Kjæve, Thomas Kind Bendiksen, Lasse Berg Johnsen, Andreas Løvland - Sander Ringberg, Ørjan Isaksen Skallebø

Benken: Adrian Mikkelsen, Lars Henrik Andreassen, Robin Lorentzen, Henrik Åsali Hanssen, Vegard Lysvoll, Gabriel Andersen og Sebastian Tounekti

Sogndal stiller slik: Mathias Dyngeland - Tomas Olai Totland, Ulrik Tillung Fredriksen, Ogbu Igoh, Eirik Lereng - Steffen Ernemann, Eirik Wilberg Schulze, Tomas Kristoffersen, Andreas Hoven - Akor Jerome Adams, Joachim Soltvedt

Benken: Geir Stenehjem, Stefan Zelmir Antonijevic, Ulrik Flo, Sixten Dalen Jensen, Jonas Tillung Fredriksen.

Før kampen:

Tabbeljumbo TUIL jakter sesongens andre seier i 19. serierunde når de i kveld møter opprykksjagende Sogndal hjemme på TUIL Arena.

TUIL ligger helt sist på tabellen med kun fem poeng (1–2–15) og har hele ti poeng opp til både Strømmen og Skeid som ligger på henholdsvis trygg plass og kvalik.

Sogndal på sin side styrket i sommer laget med Tomas Kristoffersen fra nettopp TUIL og innehar før kampen den siste opprykkskvalikplassen (6.-plass) med sine 27 poeng.

I tilsvarende oppgjør i fjor endte det 0–3.