Fløya på tabelltopp etter overlegen hjemmeseier og Finnsnes-smell

Fløya knuste Junkeren 6–1 og er serieleder i 3. divisjon.

JUBEL: Fløya vant lekende lett mot Junkeren. Her feirer de et mål tidligere denne sesongen.

Fløya 6–1 Junkeren

Fløya hadde ingen problemer med å senke Bodø-laget Junkeren på eget kunstgress og vant til slutt 6–1.

Scott Fitzgerald ordnet 1–0-ledelse allerede etter tre minutter spilt, før Fløya scoret 2–0 midtveis i 1. omgang ved Birk Berg-Johansen.

Fitzgerald la på til 3–0 tre minutter senere og dermed var kampen allerede nesten punktert, men Junkeren-spiller Aleksander Sletten tente et lite håp i det 37. minutt til 3–1.

Men drømmen om et magisk comeback ble ingen realitet. Yngvar Johansen satte inn 4–1 like før pause.

Samme mann sørget for 5–1 i 2. omgang, før Thomas Wahlen satte kronen på verket med 6–1 på overtid.

Det mest gledelige for Fløya er at de nå kan feire tabelltopp i 3. divisjon avdeling 6.

Finnsnes, som har ledet tabellen de siste rundene, tapte 1–3 hjemme mot Gjelleråsen.

Dermed er Fløya ett poeng foran laget fra Midt-Troms. Plutselig er det Fløya som har opprykket i sine hender.