Hertha Berlin med Rune Almenning Jarstein og Per Ciljan Skjelbred slo tilbake da Augsburg ble sendt hjem med et 0-2-tap i tysk Bundesliga lørdag.

HOLDT NULLEN: Rune Almenning Jarstein fikk mye kritikk etter tabben mot RB Leipzig tidligere i uken, men slo tilbakle og holdt nullen hjemme mot Augsburg lørdag. Foto: Pixathlon/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Med de tre etterlengtede poengene avanserte Hertha fra tiende til niende plass på tabellen. Jarstein hadde lagt blemmen fra onsdagens kamp mot RB Leipzig bak seg og leverte en godkjent innsats i Hertha-målet, men det holdt på å gå galt også denne gangen.

Kort etter pause fikk de fleste Hertha-fansen, som måtte følge kampen fra TV-skjermen, hjertet i halsen. Jarstein glapp et innlegg ut i feltet, men han var derimot raskt oppe igjen og fikk dyttet avslutningen over mål.

Kampens avgjørelse falt etter 23 minutter ut i kampen. Javairo Dilrosun scoret etter at han fikk en retur fra målvakten. Han fintet ut en forsvarsspiller før han banket ballen i mål. Innbytter Krzysztof Piatek satte inn 2–0 på overtid.

Seier for Nordtveit

Per Ciljan Skjelbred fikk en snau times spill på Herthas midtbane.

Håvard Nordtveit og hans Hoffenheim tok en sterk 1-0-seier borte mot Mainz. Med seieren trygget de 7.-plassen.

Det var Ihlas Bebou som ble matchvinner like før pause. 26-åringen trengte kun seks minutter på banen før han sikret tre poeng for gjestene med kampens eneste scoring.