Takk for sist, Fagermo

Dag-Eilev Fagermo har hatt tolv fine år i Skien. Denne onsdagskvelden ble han herjet med.

HERJET MED GAMLETRENEREN: Odd slo Vålerenga 4-1 og Torgeir Børven (midt i bildet) scoret tre. Dag-Eilev Fagermo ble herjet med da han vendte tilbake til Skien. 20200624a.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
HERJET MED GAMLETRENEREN: Odd slo Vålerenga 4-1 og Torgeir Børven (midt i bildet) scoret tre. Dag-Eilev Fagermo ble herjet med da han vendte tilbake til Skien. 20200624a. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Odd-Vålerenga 4–1 (1–1)

DET ER FULLT mulig Torgeir Børven har hodet sitt hos Rosenborg i Trondheim, men resten av fjorårets toppscorer i Eliteserien er fortsatt i Skien.

Mot Vålerenga gjorde han det Rosenborg har kjøpt ham for, og som vil få trønderne til å betale Odd de pengene klubben krever for å frigjøre 28-åringen før 5. september.

Han scoret tre.

VÅLERENGA HAR LAGT seg til den stygge uvanen det er å gi bort kamper de styrer og i utgangspunktet har full kontroll på. Da hjelper det ikke å ha ballen i store deler av kampen.

Falsk kontroll kalles det, og tar deg ingen steder.

Dag-Eilev Fagermo, som stadig sier han liker veldig mye av det han ser, må snarest ta det inn over seg.

Hvis den mentale styrken ikke er bedre, og hvis Vålerenga ikke evner å riste av seg baklengsmål uansett om de kan kategoriseres som selvmål, er laget i overkant skjørt.

I FJOR SLAPP Vålerenga inn 44 baklengsmål. Det gir et snitt på 1,46, og målene skremte Fagermo. Ikke så mye på grunn av antallet – Bodø/Glimt vant sølv med 44 innslupne mål, Rosenborg bronse med 41 – men på grunn av måten de kom på. Det var som om laget hadde mistet lojaliteten til ideen om forsvarsspill, og ikke tok det defensive ansvaret på alvor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.