Slo tilbake etter kneskaden

To sterke angrep i 2. omgang sørget for tre Kristiansund-poeng i borteoppgjøret mot Mjøndalen. Kampen endte 2-1 til Kristiansund.

SCORET: Amahl Pellegrino satte ballen i nettet - bare seks minutter etter å ha kommet innpå. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kampens første mål var et faktum etter 50 minutter. Liridon Kalludra fant nettmaskene etter et angrep der Bent Sørmo først spilte Amin Askar fri ved dødlinjen. Askar fant så Kalludra inne i feltet, som trygt satt ballen i nettet til 1-0 til gjestene.

Like før var Askar nær ved å sende Kristiansund i ledelsen. Mjøndalens keeper Sosha Makani fikk aldri grep på Askars heading fra fem meter, men hadde stolpen på sin side og var heldig som ikke slapp ballen i mål.

Askar var også nær ved å score like før pause. Makani ga en enkel retur på et innlegg fra Christoffer Aasbak. Askar klarte derimot ikke å få kontroll på ballen og sleivsparket den fem meter utenfor mål.

Amahl Pellegrino, som fikk seg en smell i kneet under 7-2-seieren mot Aalesund for to runder siden, kom inn etter 79 minutter. Etter kun seks minutter på banen klarte han derimot å sette ballen bak Makani i Mjøndalen-buret etter at Sondre Sørli lekkert lempet ballen inn i bakrommet. Da sto det 2-0 til KBK.

To minutter på overtid fikk Mjøndalen en redusering. Etter litt klabb og babb inne i feltet satte Shuaibu Ibrahim ballen i mål, men scoringen kom for sent.