Salétros som står bak alt Sarpsborg skaper, men får ikke for mye hjelp av lagkameratene.
    Ruud Tveter får nesten lagt ballen ned i feltet, men får den for langt unna seg, og mister den.
    DEL
    Viktig klarering! Salétros med farlig innlegg, men Eggen Rismark gjør en viktig inngripen, header den unna.
  • 90 + 2′
    DEL
    Halvorsen får en sjanse fra skrått hold, men avslutningen er tam, Ahamada holder.
  • 90 + 2′
    DEL
    Seks minutter er lagt til.
  • substitution
    90 + 1Spillerbytte - Brann

Marcus Johnson Mehnert

Robert Taylor

• 90′
    DEL
    Halvorsen slår inn langs bakken, sklir gjennom feltet før den klareres.
  • 88′
    DEL
    Så får Thomassen en god innleggsmulighet, men Kolskogen stopper den, får frispark, og feirer som om han har scoret. Stort forsvarsspill.
  • 86′
    DEL
    Halvorsen får skutt på volley, men langt utenfor.
    85Spillerbytte - Sarpsborg 08

Joachim Soltvedt

Mohamed Ofkir

• 85′

81Offside
    Thomassen spilles gjennom på venstre, men er i offside.
  • corner
    78Hjørnespark
    Ahamada plukker corneren. Trygt keeperspill.
  • 78′
    DEL
    Salétros med et godt innlegg, Acosta header til corner.
  • injury
    76
    Forren får seg en trøkk, blir liggende nede.
  • 75′
    DEL
    Ahamada tar ballen ned på kassa og venter på Strand Larsen, småarrogant.
  • 74′
    DEL
    Brann triller ball, er forsiktige, har god kontroll i øyeblikket.
  • corner
    72Hjørnespark
    Brann får corneren unna. Bamba får ballen og prøver å kontre på egenhånd, men blir overmannet.
  • 72′
    DEL
    Ofkir utfordrer og skaffer corner.
  • 71′
    DEL
    Sarpsborg med fire bak og to spisser nå.
  • 68′
    DEL
    Like utenfor fra Petter Stand.
  • 68′

Stopper ut, spiss inn.
  • 67′
    DEL
    Horn må gi seg.
  • 64′
    DEL
    Horn sitter nede med en skade.
  • 63′
    DEL
    Sarpsborg slår inn fra venstre, det blir farlig, men Forren får et frispark i boksen.
  • 62′
    DEL
    Coulibaly tar over når Ordagic roter bort ballen. Skyter fra 17-18 meter, Ahamada holder.
    61Spillerbytte - Sarpsborg 08

Magnar Ødegaard

Bjørn Inge Utvik

Stopperbytte.
  • 60′
    DEL
    Salétreos slår et frispark inn. Horn får lagt den ned på bakerste og skyter, men Ahamada redder.
  • 59′
    DEL
    Jakobsen drar seg fri på høyre og slår inn, men bak mål.
  • 57′
    DEL
    Strand Larsen skyter fra død vinkel, Ahamada slår sikkert unna den.
    55Spillerbytte - Brann

Bismar Acosta

Kristoffer Barmen

• 54′
    DEL
    Acosta gjør seg klar, da endrer Brann trolig til en trebackslinje bak.
  • 53′
    DEL
    Barmen ligger nede. Lars Arne Nilsen sa i pausen at midtbanespilleren sliter.
  • 51′
    DEL
    Så får Forren et spark i ansiktet fra Strand Larsen. Kunne fort fått sitt andre gule der, unggutten.
  • 51′

Jørgen Strand Larsen - Sarpsborg 08

• 51′
    DEL
    Så er Kolskogen og Strand Larsen oppe i ansiktet på hverandre, Kolskogen mener Strand Larsen filmer i situasjonen.
  • 50′
    DEL
    Strand Larsen dribler seg inn i feltet, men mister til slutt ballen til Kolskogen.
  • 48′
    DEL
    Barmen skyter med venstre fra 20 meter, rett på keeper.
  • 48′
    DEL
    Rolig start på den andre omgangen.
    46Spillerbytte - Sarpsborg 08

Ismaila Coulibaly

Gaute Vetti

Vetti kjenner på en strekkskade, sa Stahre til Eurosport i pausen.
  • whistle
    2. omgang
  • DEL
    Coulibaly kommer inn for Vetti i pausen for Sarpsborg.
  • DEL
    Brann går til pause med ledelse. Brutalt for Sarpsborg, som igjen har skapt store sjanser.
  • whistle
    Pause
  • 45′
    DEL
    Salétros fyrer fra distanse, men rett i blokka.
  • goal-football
    43Mål for Brann!

Sarpsborg 08 0 - 1 Brann

Mål: Gilbert Koomson

Målgivende: Taijo Teniste

SÅ SITTER DEN HELT PLUTSELIG! Koomson dribler seg fremover, slår vegg med Teniste, og banker ballen i lengste hjørnet via fingertuppene til Mitov Nilsson. Hans tredje mål denne sesongen.
  • 42′
    DEL
    Forren med feilpasning på egen halvdel, men Sarpsborg greier ikke å utnytte.
  • corner
    40Hjørnespark
    Horn får flikket corneren, men bare videre til Koomson som får ballen unna.
  • 39′
    DEL
    Lindseth prøver et innlegg fra høyre, blokkeres til corner.
  • 38′
    DEL
    Så skyter Bamba fra 25 meter, himmelhøyt over.
  • 38′
    DEL
    Mye rart fra begge lag nå, lite kvalitet.
  • 37′
    DEL
    Koomson slår inn langs bakken fra høyre mot Bamba, men ryddes unna av Næss.
  • 35′
    DEL
    Ny sjanse for Strand Larsen! Flott stikker gjennom, men igjen forstyrrer Kolskogen, og igjen redder Ahamada.
  • 33′
    DEL
    Teniste med et innlegg, men enkelt for keeper å plukke.
  • 32′
    DEL
    Thomassen slår inn fra venstre, men Ahamada plukker den.
  • 28′
    DEL
    Nytt rop om straffe! Ofkir som avslutter rett opp i armen på Kolskogen, får ingenting denne gangen heller.
  • 27′
    DEL
    Brann med frispark i innleggsposisjon, men over alle fra Taylor.
  • 25′
    DEL
    Utvik avslutter – med retning mot mål – men Forrens bakhode er der en forsvarsspiller skal ha det. I veien.
  • 24′
    DEL
    Strand Larsen er alene gjennom, men Kolskogen får forstyrret ham nok til at det ikke blir en ren avslutning. Kjempesjanse.
  • 21′
    DEL
    Saprsborg med et lite press nå. Brann slår langt hver gang de vinner ball, men treffer dårlig med oppspillene.
  • 20′
    DEL
    Barmen stanger unna en Sarpsborg-corner. Brann forsøker å kontre, men blir presset tilbake.
  • 18′
    DEL
    Bamba løper inn i bakrom på høyre, skaffer corner.
  • corner
    17Hjørnespark
    Brann får unna hjørnesparket.
  • 16′
    DEL
    Ofkir skyter fra 17-18 meter. Ahamada slår til corner.
  • 13′
    DEL
    Sarpsborg roper på straffe. Strand Larsen skyter ballen opp i armen på Forren, soleklart at den treffer overarmen, men avstanden er kort. Dommer lar den passere. Straffe sier ekspertkommentator Tor Ole Skullerud.
  • 12′
    DEL
    Sarpsborg med mye ball her i starten.
  • 10′
    DEL
    Strand Larsen kommer til en avslutning. Vender opp og banker til via Amer Ordagic – til hjørnespark.
  • 10′
    DEL
    Nok en feilpasning av Forren. Uvanlig upresis.
  • 8′
    DEL
    ...men Brann beholder ballen og fortsetter å trille i bakre ledd.
  • 8′
    DEL
    Forren forsøker å finne Koomson med den følsomme venstrefoten. Ikke helt fininnstilt.
  • 6′
    DEL
    Det bølger litt frem og tilbake uten at lagene helt klarer å finne rytmen.
  • 4′
    DEL
    Teniste slår inn mot Barmen. Litt for luftig. Brann fortsetter å presse.
  • 2′
    DEL
    Sarpsborg går rett i angrep med Ofkir ute til venstre. Tvinges til å spille hjem.
  • whistle
    1. omgang
  • whistle
    Kampen har startet
  • DEL
    For Brann er kaptein Pedersen ute. Ordagic tar hans ankerrolle, Strand dyttes opp fra back til indreløper, mens Teniste er tilbake på høyrebacken. Fredrik Haugen er heller ikke med med i troppen.
  • DEL
    Sarpsborg-trener Stahre gir danske Jakobsen hans første start. Mos benkes for Strand Larsen, mens Lindseth dyttes ut på høyre vingback.
  • DEL
    BRANN (4-3-3): Ahamada - Teniste, Kolskogen, Forren, Kristiansen - Strand, Ordagic, Barmen - Koomson, Bamba, Taylor.
  • DEL
    SARPSBORG (3-4-3): Mitov Nilsson - Horn, Utvik, Næss - Lindseth, Vetti, Salétros, Thomassen - Jakobsen, Strand Larsen, Ofkir.
  • DEL
    Sarpsborg ligger helt sist på tabellen etter fire strake tap. Sarpingene har ikke sett spesielt farlige ut, men har fått dårlig betalt i hjemmekampene mot Vålerenga og Strømsgodset.
  • DEL
    Brann har fått en brukbar start med syv poeng på fire kamper, og kan ta steget opp på tredjeplass med seier her. De fikk seg derimot en nedtur hjemme mot Rosenborg sist, da de tapte kampen på overtid.