Moldes seiersrekke over etter drama

Kristiansund var sist på ballen på alle fire scoringene.

ROPTE PÅ STRAFFE: Eikrem ropte på straffe, men det var Kristiansund som fikk frispark. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kristiansund - Molde 2-2 (0-0)

Molde var ute etter å svare på serieleder Bodø/Glimts seier onsdag. Lokaloppgjøret mot et ubeseiret KBK var på ingen måte en enkel oppgave på papiret.

KBK tok først ledelsen ved formspiller Amahl Pellegrino etter rot i Moldes bakre rekker, men hjemmelaget holdt ikke på ledelsen lenge.

Først skjøt Etzaz Hussain via en KBK-spiller og i mål 12 minutter etterpå, før Pål Erik Ulvestad var uheldig da han satte ballen i eget nett etter en corner. Dermed var det KBK som var sist på alle tre scoringene(!).

På overtid ble det dramatisk da hjemmelaget fikk straffe. KBK sendte opp alle inkludert keeper, og Molde snappet ballen uten å klare å straffe dem. I stedet overtok KBK, og det endte med at Kastrati ble hektet i boksen av Fredrik Aursnes.

- Jeg går rett på innleggsfinta, så den er grei den. Men vi skal ha en soleklar straffe i førsteomgang, mener Aursnes.

Andreas Hopmark var sikker fra krittmerket, og sikret ett poeng til KBK.

- Det var skuffende, vi hadde muligheten til å gå hele veien her. Vi skulle vært mer kynisk, så det er utrolig dårlig av oss, men det er slik som kan skje i fotballen, sier Wolff Eikrem til Eurosport etter kampen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.