Verste start på 10 år:

- Må erkjenne at vi er sist

Sarpsborg 08 ble snytt for straffe da de gikk på sitt femte tap for sesongen.

SNYTT: Joachim Thomassen og resten av lagkameratene reagerte umiddelbart da Sarpsborg 08 ble snytt for straffe hjemme mot Brann torsdag kveld. Video: Fotball Media Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sarpsborg 08 - Brann 0-1 (0-1)

Sarpsborg 08 har hatt en tøff start på sesongen med fire strake tap og null poeng så langt i årets sesong. Og det ble ikke bedre etter kveldens kamp mot Brann.

Vertene hadde det meste av spillet, men ble snytt for straffe og ble igjen straffet hardt av gjestenes Gilbert Koomson.

Med fem tap på de fem første kampene i Eliteserien ser ting mørkt ut for sarpingene. Aldri før har ett lag som har tapt de første fem kampene reddet plassen. Sist gang et lag hadde en liknende statistikk var Hønefoss i 2010.

- Sarpsborg er et lag, en klubb og en by som står sammen uansett. Vi har sola oss i glansen før vi, så nå må vi stå litt i dritten sammen og spa møkka, så dette skal vi komme oss ut av, sa Sarpsborg 08s kaptein Joachim Thomassen til Eurosport etter kampslutt.

- Vi må fortsette å ha troa på det vi gjør. Vi ser at når vi klarer å gjøre det vi blir enige om kommer vi til store sjanser, følger Thomassen opp.

Mikael Stahre var ny trener for Sarpsborg 08 før sesongen og har hittil ikke maktet å sikre klubben et eneste poeng. Etter kampen mot Brann var han klar på at resultatene ser dårligere ut enn prestasjonene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.