Overtok tabelltoppen

Molde slo Haugesund etter to effektive omganger. Nå er blåtrøyene serieleder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Haugesund - Molde 0-3 (0-2)

Molde og Bodø/Glimt har sett ut som tidlige tittelkandidater i Eliteserien. Førstnevnte har gått på ett poengtap i løpet av sine første seks kamper, mens Glimt står med full pott. Derfor var det viktig for Molde å ta seier mot Haugesund, for å potensielt gå forbi Glimt.

Molde trengte bare en god første omgang for å ta med seg alle tre poengene fra Haugesund. Scoringer fra Eirik Ulland Andersen, Etzaz Hussain og Leke James sørget for en ny seier, og foreløpig er Erling Moes menn serieleder.

- Vi mange bra tendenser. Vi bør score i dag. Vi kommer til mange muligheter, men siste skudd og siste pasning er vi ikke heldige med i dag, sier Niklas Sandberg til Eurosport etter kampen.

En som var mer fornøyd, var Erling Moe.

- I dag synes jeg vi gjør en veldig bra bortekamp. Vi tar godt vare på det vi skal ta vare på. Det er fantastisk å se Bjørnbak - han fortjener skryt. Han styrer den nye bakre fireren på en fantastisk måte, sier Moe.

Effektive Molde

Molde har kanskje hatt for vane å starte i et høyt tempo, men i dag startet kampen ganske så rolig for seg. Molde og Leke James hadde en brukbar sjanse etter fire minutter, men Haugesund-keeper Sandvik reddet skuddet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.