OBOS-ligaen

Første poengtap

Lillestrøm styrte spillet, men slet lenge med å få uttelling mot Sandnes Ulf i 1. divisjon mandag. Hjemmelaget var mer effektive og sikret 1-1 og ett poeng.

1-1: Sandnes Ulf og Lillestrøm delte poengene mandag kveld. Video: Eurosport Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Poengtapet er Lillestrøms første denne sesongen og romerikingene må dermed gi en luke til Ranheim og Tromsø, som begge står med full pott etter tre kamper.

Lillestrøm har i det hele tatt slitt med å finne nettmaskene. Til tross for to seiere sto de med kun tre mål før kampen mot Sandnes Ulf.

De hadde derimot unngått mål imot i de første kampene. Da Kent Håvard Eriksen scoret var det det første baklengsmålet til LSK denne sesongen.

Simen Kind Mikalsen reddet ett poeng for gjestene med sin returscoring etter 72 minutter.

Kairinen-sjanser

Lillestrøm styrte spillet i det meste av første omgang, uten at det umiddelbart ga de store sjansene.

Kaan Kairinen fikk en god mulighet etter et sløvt balltap fra Ulf på hjørnet av sekstenmeteren 35 minutter ut i den første omgangen. Avslutningen var derimot ikke av det beste slaget og ballen gikk rett på keeper.

Kairinen kunne også gitt LSK ledelsen ti minutter senere. Denne gangen var skuddet bedre, men ballen endte like utenfor mål.