Chelsea tar med seg ballen til hjøreflagget og får en corner.
    DEL
    Tre minutter tilagt på Stamford Bridge.
  • 89′
    DEL
    Willian prøver seg på et skudd på frisparket. Treffer godt og tvinger Krul helt ut til stolpen.
  • substitution
    89Spillerbytte - Norwich City

Josh Martin

Lukas Rupp

• whistle
    88
    Hudson-Odoi felles fem meter utenfor hjørnet av 16-meteren.
  • 86′
    DEL
    Giroud takker av. Franskmannens scoring ser i øyeblikket ut til å bli kampavgjørende.
    86Spillerbytte - Chelsea

Tammy Abraham

Olivier Giroud

• 86′
    DEL
    NÆRE FOR GIROUD! James finner Willian på høyrekanten, og innlegget langs bakken er godt. Giroud strekker tåen frem, men avslutningen går like til side for mål.
  • 84′
    DEL
    James crosser ballen hardt og godt inn foran mål, men like over Girouds hode.
    84Spillerbytte - Chelsea

Callum Hudson-Odoi

Christian Pulisic

Reece James

Marcos Alonso

• 82′
    DEL
    Norwich har ikke gitt opp, og flytter flere spillere frem på banen. Gjør alt for å sette Chelsea under press.
  • 81′
    DEL
    Under ti minutter igjen på Stamford Bridge. Får vi flere scoringer i kveld?
  • 77′
    DEL
    ALONSO! Nesten for spanjolen. Et innlegg finner backen på bakerste stolpe. Headingen er hard, men går midt på keeper.
  • 76′
    DEL
    NY GOD SJANSE! Giroud chipper ballen gjennom feltet, og Pulisic får avsluttet på volley. Krul klarer imidlertid å avverge.
  • 73′
    DEL
    GIROUD! Azpilicueta legger inn, men franskmannen klarer bare å avslutte med bakhodet. Det er ikke optimalt, og ballen fyker over mål.
    71Spillerbytte - Norwich City

Emiliano Buendia

Todd Cantwell

• 71′
    DEL
    Norwich prøver seg langt høyrekanten og kommer til innlegg. Men det blir blokkert av første forsvarer.
  • 67′
    DEL
    Og der er det klart for drikkepause.
    67Spillerbytte - Chelsea

Ross Barkley

Ruben Loftus-Cheek

• 67′
    DEL
    Nesten for Azpilicueta! Alonso får slått inn fra venstre, men ballen går gjennom hele 16-meteren og til landsmannen på motsatt back. Avslutningen går like over.
  • 65′
    DEL
    I mellomtiden triller hjemmelaget ballen rundt på banen. Spiller på det trygge nå, og skal i hvert fall ikke få noen mål imot.
  • 65′
    DEL
    Ser ut som Ross Barkley skal inn for Chelsea.
  • 63′
    DEL
    Corneren treffer ingen og blir banket ut av farlig sone.
  • corner
    63Hjørnespark til Norwich City
  • 63′
    DEL
    Norwich har fått litt blod på tann. Lewis banker til, men skuddet går via et bein og til corner.
  • 61′
    DEL
    Innlegget på frisparket er godt, men det er Giroud som får ryddet unna i egen boks.
  • 60′
    DEL
    Frispark til Norwich på Chelseas halvdel. Vil sende frem folk her og prøve å skape noe.
  • yellow
    60Gult kort!

Kurt Zouma - Chelsea

• yellow
    58Gult kort!

Todd Cantwell - Norwich City

Strekker beinet etter ballen, men treffer foten til Loftus-Cheek.
  • 56′
    DEL
    Det er Chelsea som trykker på. Har ikke klart å skape de aller største sjansene etter pause, men samtidig er Norwich så langt unna mål som det er mulig å komme.
  • 53′
    DEL
    Willian snapper ballen og drar seg inn feltet. Han får fyrt løs, men over det venstre krysset.
  • 52′
    DEL
    Norwich kommer seg oppover langs kanten og får slått inn, men rett i klypene på Kepa.
  • 50′
    DEL
    Det er Chelsea som har tatt grep om ballen etter pause også. Tydelig at de ønsker å drepe kampen her.
  • 49′
    DEL
    Chelsea presser høyt og Krul klarer bare å slå ballen ut over sidelinjen.
  • 47′
    DEL
    Rudiger får hodet på corneren, men ballen går laaaangt utenfor.
  • corner
    47Hjørnespark til Chelsea
  • 46′
    DEL
    Der er de siste 45 minuttene i gang! Kan Norwich slå tilbake?

Målgivende: Christian Pulisic

DER SITTER DEN! Pulisic svinger ballen inn med høyrefoten fra vesntrekanten, og i lufta er det få som er sterkere en Giroud. Kjemper til seg plass i boksen og stanger ballen inn bak Krul. En lettet franskmann ute på banen nå.
  • 45 + 1′
    DEL
    Det blir lagt til tre minutter.
  • 44′
    DEL
    Chelsea har vært nære noen ganger, men nå tikker klokka mot pause. Kan de få en etterlengtet scoring før dommeren blåser?
  • 42′
    DEL
    Giroud får kriget til seg en avslutning, men bommer litt i en hardt presset situasjon. Krul fanger den lett, mens Giroud skriker i frustrasjon.
  • whistle
    40
    Norwich får frispark midt på egen halvdel.
  • corner
    40Hjørnespark til Chelsea
  • 40′
    DEL
    Willian legger igjen til Alonso som tester skuddfoten fra hjørnet av 16-meteren. Via en forsvarer og til corner.
  • 38′
    DEL
    Litt mer liv i kampen nå, og det er Chelsea som står for underholdningen. Må vel få en scoring om dette fortsetter.
  • 38′
    DEL
    NESTEN IGJEN! Zouma stiger til værs på corneren, men headingen går en meter til side for mål.
  • 37′
    DEL
    BOOM! Pulisic vender opp innenfor 16-meteren og banker til. Krul får en hånd på ballen, som går videre via tverrliggeren og ut.
  • 35′
    DEL
    WOOF! Corneren stusses mot bakerste stolpe, hvor Loftus Cheek strekker nakken for å heade den inn foran mål igjen. Der blir den klarert unna.
  • corner
    34Hjørnespark til Chelsea
  • 34′
    DEL
    Chelsea presses hardt bakfra på tabellen av Leicester og Manchester United. Alle poeng kan være avgjørende i kampen om topp fire, og London-klubben vil neppe si seg fornøyd med ett poeng i kveld.
  • injury
    32
    Har tydelig vondt her Klose. Får medisinsk behandling nå, men er på beina. Går av banen for egen maskin.
  • 31′
    DEL
    Timm Klose ligger nede og holder seg til beinet. Fikk en smell i duellen med Pulisic.
  • 30′
    DEL
    Bomskudd av Giroud! Blir servert langs bakken fra høyrekanten, men skyter i sin egen stamfot og ballen går i en fin, ufarlig bue.
  • 28′
    DEL
    NESTEN FOR CHELSEA! Alonso får plass på kanten og finner Pulisic i feltet. Får skutt, men ballen skrur i nettveggen.
  • 27′
    DEL
    Stillingskrig på banen etter drikkepausen. Begge lag har mistet ballen på midtbanen, men ingen av de har klart å utnytte feilene.
  • 24′
    DEL
    Og der er det tid for drikkepause på Stamford Bridge.
  • 24′
    DEL
    Intet fyrverkeri av en fotballkamp så langt. Kampen har stort sett bestått av innlegg fra kantene, som ikke har nådd frem til riktig adresse.
  • 21′
    DEL
    Kveldens første sjanse for Giroud! Spissen blir spilt gjennom og kommer til avslutning, men den er av det svært løse slaget. Null problemer for keeper.
  • 19′
    DEL
    Linken mellom Rudiger og Alonso har vært hyppig brukt så langt, og denne gangen finner tyskeren venstrebacken med en chip over forsvaret. Klarer derimot ikke å få ballen med seg mot mål.
  • 18′
    DEL
    Pulisic gikk i bakken like før Alonsos skudd og holdt seg til beinet. Ser imidlertid ut som det går bra med amerikaneren.
  • 17′
    DEL
    Alonso banker til, men skuddet er langt ifra godt nok. Langt over og utenfor fra spanjolen.
  • 16′
    DEL
    Lewis slår inn og Cantwell stuper frem, men midtbanespilleren er litt for mye på etterskudd og når ikke frem til ballen.
  • 14′
    DEL
    Hakim Ziyech sitter på tribunen og følger med i kveld. Chelsea har kjøpt marokaneren fra Ajax, men han er ikke spilleberettiget før neste sesong.
  • 13′
    DEL
    Forsøker seg gang på gang langs begge kantene her, Chelsea. Foreløpig har de ikke lykkes med å skape sjanser på denne måten.
  • 12′
    DEL
    Azpilicueta forsøker å finne Giroud i feltet, men en lang Norwich-fot får klarert foran franskmannen.
  • 11′
    DEL
    Rudiger spiller en nydelig pasning til Alonso som går for innlegg. Nok en gang stopper det i en forsvarer.
  • 9′
    DEL
    Chelsea har god kontroll her, men den første store sjansen utebli foreløpig.
  • 7′
    DEL
    Lewis forsøker å komme seg rundt på venstrekanten, men innlegget stopper i blokka.
  • 6′
    DEL
    Presser Norwich kraftig nå, Chelsea. Får corner etter et nytt forsøk på innlegg fra kant.
  • 5′
    DEL
    Alonso kombinerer fint med Pulisic på kanten, og får slått inn. Legget er godt, men går gjennom hele feltet.
  • 4′
    DEL
    Chelsea har tatt litt grep om kampen her. Triller ballen rundt og leter etter en vei gjennom gjestenes forsvar.
  • 4′
    DEL
    Chelsea kommer til innlegg fra høyrekanten og finner Loftus-Cheek i feltet. Midtbanespilleren for headet, men til side for mål.
  • 2′
    DEL
    Cantwell snapper en håpløs tversoverpasning fra Rudiger, men Norwich lykkes ikke med å kontre mot de blå.
  • 2′
    DEL
    Norwich hadde en strålende start på sesongen, hvor Teemu Pukki var den store snakkisen. Nå er finnen benket og Norwich allerede rykket ned. Det blir spennende å se hva de kan få til mot Chelsea i kveld.
  • 1′
    DEL
    Kampen er i gang på Stamford Bridge, og det er gjestene som starter med ballen.
  • whistle
    1. omgang
  • whistle
    Kampen har startet
  • DEL
    Norwich på sin side har allerede rykket ned. Kanarifuglene er aller sist i Premier League, og kan få en tøff oppgave med å ta knekken på Chelsea i kveld. - Vi vil ikke vinne for å ødelegge for Chelsea, men for å gjøre fansen vår stolt, sier manager Daniel Farke før kampen.
  • DEL
    Chelsea kjemper om én av fire plasser i neste års Champions League. Konkurransen med Leicester og Manchester United, som begge er ett poeng bak på tabellen, er tøff, men London-klubben kan feste et solid grep om 3.-plassen med seier i kveld.
  • DEL
    Begge lags toppscorere - Tammy Abraham og Teemu Pukki - er henvist til benken i denne kampen.
  • DEL
    Chelsea (4-3-3): Kepa - Azpilicueta, Zouma, Rudiger, Alonso - Kovacic, Jorginho, Loftus-Cheek - Willian, Pulisic, Giroud
  • DEL
    Norwich (4-5-1): Krul - Aarons, Godfrey, Klose, Lewis - Tettey, McLean, Rupp, Cantwell, Hernandez - Drmic
  • DEL
    Hei og velkommen til denne livedekningen av oppgjøret mellom Chelsea og Norwich! Lagoppstillingene er like rundt hjørnet.