Viking slo tilbake

To kontringsscoringer ble avgjørende da Viking slo Haugesund 2-0 og fastslo hvem som er best i Rogaland.

FEIRER: Viking jubler etter scoring fra Ylldren Ibrahimaj på målgivende fra Veton Berisha. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

For Viking kommer seieren kun dager etter at de ble ydmyket 5-0 av Molde onsdag.

Seieren sender Viking over kvalifiseringsstreken og kan gi nytt liv i ett lag som har slitt denne sesongen.

Ylldren Ibrahimaj avsluttet en nydelig kontring og sendte gjestene i ledelsen i første omgang. I andre omgang utnyttet Zymer Bytyqi de enorme rommene han fikk på venstrekanten og doblet ledelsen.

For Haugesunds del fortsetter den dårlige trenden. Dagens tap var lagets tredje strake og fører de ned på plassen bak Viking i Eliteserien som nummer tolv.

Oppgjøret var den første tellende kampen mellom rogalendingene siden Viking slo Haugesund og ble cupmestere i desember i fjor.

Kontring

Valon Berisha var nær ved å sende gjestene i ledelsen allerede før fire minutter spill. Han kombinerte på høyresiden med Ylldren før han smalt ballen i tverrliggeren.

Også ti minutter senere fikk Berisha en god mulighet. Han tråklet seg gjennom deler av Haugesund-forsvaret og fikk til en avslutning som gikk i keeper Helge Sandvik og til side for mål.