Siste innlegg
Vi vil gjerne høre fra deg! Send inn spørsmål og kommentarer, vi publiserer fortløpende.
Send inn
  • DEL
    Men Rosenborg får ingen ny sjanse – det ender 1-0 til Haugesund! Ny smell for trønderne, som nå ligger på 6. plass på tabellen. De er allerede 15 poeng (!) bak serielederen Glimt.
  • whistle
  • 90 + 5′
    DEL
    Bare sekunder igjen her... RBK lemper.
  • 90 + 4′
    DEL
    Utspark fra keeper.
  • 90 + 4′
    DEL
    Velde går ned til hjørneflagget for å drøye.
  • yellow
    90 + 4Gult kort!

Tore Reginiussen - Rosenborg

Måker ned Krygård på midtbanen.
  • 90 + 3′
    DEL
    RBK fortsetter å lempe ballen fremover.
  • 90 + 3′
    DEL
    Så går det lynraskt for RBK, og Tiedemann Hansen setter nesten ballen i eget nett!
  • 90 + 2′
    DEL
    Sandvik er ute i full strekk for å redde et skudd fra Holse!
  • corner
    90 + 1Hjørnespark
    Sandvik slår den ut.
  • 90 + 1′
    DEL
    Trondsen vinner en corner.
  • 90 + 1′

Dino Islamovic - Rosenborg

Er for tøff i en duell. Det betyr karantene for han også.
  • 88′
    DEL
    Holse slår inn, og keeper bokser.
  • whistle
    87
    Frispark til RBK i skummel posisjon!
  • 87′
    DEL
    Holse slår en mursteinpasning opp på Børven. Så kattemyk er ikke lanken til RBK-spissen, og angrepet stopper opp.
  • 85′

81Hjørnespark
    FKH-corner lander hos Velde i returrom. Haugesunds nr. 99 treffer så dårlig at ballen knapt kommer frem til dødlinja.
    78Spillerbytte - FK Haugesund

Kevin Krygård

Ibrahima Wadji

• shoton
    77
    Tagseth fyrer fra 17 meter! Går via et FKH-bein og til corner.
  • 76′
    DEL
    Åsen lemper i bakrom til Islamovic, men spissen rekker akkurat ikke frem. I tillegg er innbytteren i offside.
  • 75′
    DEL
    Børven med en grusom feilpasning, og Wadji snapper. Igjen klarer ikke FKH-spissen å dra nytte av det.
  • 73′
    DEL
    Tagseth flikker gjennom Trondsen, men venstrebacken rekker ikke skyte før en Haugesund-spiller setter inn en takling.
  • 72′
    DEL
    Per Ciljan Skjelbred holdes fortsatt godt plantet på benken her. Fremdeles ikke vært i oppvarming, så det haster om det skal bli noe comeback-debut her i kveld.

Anders Konradsen

• 68′
    DEL
    Stor Rosenborg-sjanse! Trønderne ruller opp mot høyre, og Dahl Reitan får avsluttet angrepet fra spissen av femmeteren. Banker ballen over mål!
    65Spillerbytte - Rosenborg

Carlo Holse

Emil Konradsen Ceide

Dino Islamovic

Pål André Helland

• 65′
    DEL
    Velde hekter Ceide på vei fremover. Frispark til gjestene.
  • shoton
    64
    Stølås skyter like over!
  • yellow
    63Gult kort!

Gjermund Åsen - Rosenborg

Jobber knallhardt tilbake og feller Sandberg. Frispark.
  • 63′
    DEL
    Valsvik gir bort ballen til Wadji i forsvar, men Haugesund klarer ikke utnytte situasjonen.
  • 62′
    DEL
    Konradsen skyter fart inn i boksen, men får aldri fyrt av et skudd. I stedet blir det frispark imot, noe RBK-spilleren liker svært dårlig.
  • corner
    60Hjørnespark
    På det påfølgende hjørnesparket får Haugesund frispark.
  • 59′
    DEL
    Frisparket fra kanten tar Helland selv, og det gjør han godt. Men Haugesund vinner duellen, og får den ut til corner.
  • yellow
    59Gult kort!

Alexander Stølås - FK Haugesund

Helland fosser forbi backen, som går det gule.
  • shoton
    58
    Konradsen prøver seg med en markkryper fra langt holdt. Sandvik har god kontroll på den, og kan se den gå utenfor stolpen.
  • 57′
    DEL
    Stølås prøver å finne Velde med et innlegg, men den blir altfor kort. Faye Lund fanger den.
  • shoton
    55
    Så er det Rosenborg som kommer, og Zachariassen får skutt fra godt hold. Burde fått til en bedre avslutning der, men skuffet går rett på Sandvik.
  • shoton
    54
    Strålende pasning fra Grindheim til Sandberg, som åpner opp Rosenborg-forsvaret. Sandberg fyrer løs, men skuddet går noen meter til side for mål.
  • 54′
    DEL
    Begge lag står godt i forsvar nå. Gjør det vanskelig for motstanderen.
  • corner
    51Hjørnespark
    Hjørnesparket går rett i klypene til Faye Lund.
  • 51′
    DEL
    Stølås er igjen servitør. Rosenborg kommer på den, men må gi fra seg et hjørnespark. Da er det bare for Stølås å gjøre seg klar igjen.
  • whistle
    50
    Haugesund får frispark omtrent 20 meter inn på halvdelen til Rosenborg.
  • 49′
    DEL
    Sandvik kaster ballen i beina til Wadji, som kan sette fart. Dessverre for vertene sklir han igjen, og Rosenborg kan ta over.
  • shoton
    48
    Velde og Wadji kombinerer, før førstnevnte trekker seg inn i banen. Han lader kanonen, men treffer bare Åsen.
  • whistle
    47
    Stølås header nok en gang unna ved første stolpe, og får frispark når Zachariassen kommer dundrende inn i han.
  • corner
    46Hjørnespark til Rosenborg
    Gjestene vinner en corner tidlig i omgangen.
  • 46′
    DEL
    Helland sparker i gang den andre omgangen.
  • whistle
    2. omgang
  • DEL
    Fartsfylt omgang fra Haugesund, der hjemmelaget leder etter målet til Sandberg på straffe. Ledelsen er fortjent, men det kunne fort stått 1-1 da Konradsen fikk muligheten like før pause. Satser på like god underholdning i de siste 45 minuttene.
  • whistle
    Pause
  • corner
    45 + 2Hjørnespark til FK Haugesund
    Hjørnespark til FK Haugesund. Stølås slår den over alle, og dommer blåser for pause.
  • 45′
    DEL
    Helland sparker i gang den andre omgang.
  • 45′
    DEL
    REDNING PÅ STREKEN! Rosenborg kontrer, og kommer med mange mann. Konradsen får til slutt ballen på åtte meter, og sender den forbi Sandvik. Der kommer Fredriksen susende, og blokkerer den på streken. Enorm mulighet for gjestene!
  • corner
    45Hjørnespark
    Stølås corner heades bakover, men over alle.
  • 44′
    DEL
    Nytt Haugesund-angrep, og nok en redning fra Faye Lund. Denne gangen ut til corner.
  • shoton
    44
    Ammitzbøll prøver å curle ballen i lengste, men Faye Lund er med på den og bokser unna.
  • 43′
    DEL
    Wadji utfordrer inn i sekstenmeteren til Rosenborg, men Reginiussen stopper senegaleseren kontant.
  • corner
    42Hjørnespark
    Helland svinger den inn, men den heades bort på første stolpe av Stølås.
  • 41′
    DEL
    Rosenborg kombinerer langs venstre, og vinner et hjørnespark.
  • shoton
    39
    Ammitzbøll skyter rett i RBK-blokka, før ballen daler ned i hendene til Faye Lund.
  • corner
    39Hjørnespark
    Corneren får Haugesund unna, og prøver å slå kontra. Rosenborg er raske tilbake i forsvar og stopper den.
  • 38′
    DEL
    God mulighet for Rosenborg! Gjestene holder trøkket oppe etter frisparket, og ballen faller til Åsen på 17-18 meter. Han klinker til, men Stølås får en tå på den så den går over.
  • whistle
    37
    Rosenborg sin tur til å få frispark langs høyresiden.
  • whistle
    36
    Konradsen lager frispark på Haugesunds høyreside. Stølås slår den inn, før det blåses frispark til Rosenborg etter en holding.
  • corner
    35Hjørnespark til FK Haugesund
    Hjørnespark til FK Haugesund. Stølås svinger den inn, men headingen til Wadji går på feil side av stolpen.
  • 35′
    DEL
    Rosenborg har klart å løfte seg litt i banen de siste minuttene, uten at det har blitt farlig av det.
  • 33′
    DEL
    Åsen lemper ballen over til Trondsen, som prøver å slå inn på volley. Høyt over alt og ut til femmeter.
  • 31′
    DEL
    Usikkert om det er et skudd eller innlegg fra Helland, men Sandvik slår den uansett bort.
  • whistle
    30
    Frispark til Rosenborg utenfor hjørnet av sekstenmeteren. Helland står klar.
  • 29′
    DEL
    Åsen stopper Sandberg, og Haugesund roper på frispark. Saggi vinker spillet videre.
  • offside
    29Offside
    Ny lang ball, og ny offside. Wadji som står på feil side denne gangen.
  • offside
    29Offside
    Lang ball mot Ceide som står i offside.
  • 28′
    DEL
    Ceide spiller inn til Konradsen, men touchen blir altfor upresist og han mister ballen. Det vil seg ikke for Rosenborg så langt.
  • 27′
    DEL
    Wadji entrer banen igjen. Viktig for Haugesund at han ikke måtte kaste inn håndkleet der.
  • 26′
    DEL
    Frisparket blir stanget ut av RBK-forsvaret.
  • injury
    25
    Wadji blir liggende etter duellen. Får behandling på gresset nå. Reiser seg etterhvert, men tar en liten pust i bakken på sidelinjen.
  • whistle
    25
    Nytt frispark til Wadji. Valsvik som er for tøff denne gangen.
  • 24′
    DEL
    Over halvspilt første omgang. Bunnsolid fra hjemmelaget så langt, som ikke slipper Rosenborg til i det hele tatt.
  • 23′
    DEL
    Wadji prøver å ta ned en lang ball i feltet, men sklir i forsøket.
  • 22′
    DEL
    Frisparket på midten blir for upresist fra Stølås.
  • yellow
    22Gult kort!

Erlend Dahl Reitan - Rosenborg

Der kommer kortet. Dahl Reitan tar Wadji på vei fremover, og Saggi drar opp det gule til høyrebacken.
  • corner
    21Hjørnespark til Rosenborg
    Hjørnespark til Rosenborg. Helland slår den inn, før den stanges ut.
  • 20′
    DEL
    Wadji stikkes gjennom av Sandberg, og når ballen foran Faye Lund. Likevel må han vende bort fra mål, og sjansen spoleres.
  • whistle
    18
    Susende takling fra Åsen på Wadji, men Rosenborg-spilleren slipper unna kortet til store protester fra hjemmelaget.
  • whistle
    17
    Wadji er altfor sendt inne i Reginiussen og lager frispark godt inne på Rosenborgs banehalvdel.
  • 16′
    DEL
    Stølås slår frisparket opp mot Wadji, men Reginiussen er sterkest i duellen og header den vekk.
  • whistle
    16
    Helland får frispark mot seg, når han er for tøff i ryggen til Sandberg.
  • whistle
    14
    Sandberg stopper kontringen til Rosenborg, og lager frispark på midten. Dommer nøyer seg med tilsnakk til målscoreren.
  • corner
    14Hjørnespark
    Corneren til Velde stusses, før Rosenborg får klarert.
  • 13′
    DEL
    Desler kommer langs høyre, og klinker til. Den går i blokken til Valsvik, og ut til corner.
  • 12′
    DEL
    Sandberg legger inn mot Wadji, men ballen fyker gjennom hele feltet.
  • 10′
    DEL
    Drømmestart på kampen for hjemmelaget, som scorer sitt første mål på fem kamper.
  • goalpenalty
    9FK Haugesund scorer på straffe!

FK Haugesund 1 - 0 Rosenborg

Mål: Niklas Sandberg

OPP I KRYSSET! Nydelig straffe fra Niklas Sandberg, som sender ballen opp i krysset. Hans fjerde mål for sesongen - tredje på straffe.
  • penaltyawarded
    8Straffe til FK Haugesund
    Straffe til FK Haugesund. Velde blir tatt i boksen av Trondsen, og Saggi dømme straffe! Den så grei ut. Sandberg står klar.
  • 7′
    DEL
    Konradsen spiller ut til Dahl Reiten, som slår inn. Innlegget blir altfor upresist og går ut til femmeter.
  • 7′
    DEL
    Ser ut som Sandberg tar plass til venstre, Ammitzbøll i midten, og Velde til høyre i treeren bak Wadji.
  • 5′
    DEL
    Dahl Reiten slår opp på Børven, som prøver å heade ned til en medspiller. Det klarer han ikke, og ballen går ut til kast for FKH.
  • 4′
    DEL
    Sandberg med nytt innlegg. Rett i klypene til Faye Lund.
  • shoton
    2
    Konradsen skyter fra 18 meter, men treffer ikke bedre enn rett på Sandvik.
  • 1′
    DEL
    Sandberg svinger frisparket på hodet til Tiedemann, men upresset header han utenfor.
  • whistle
    1
    Dahl Reitan er for tøff i duell med Sandberg, og Haugesund får frispark umiddelbart.
  • 1′
  • DEL
    Dommer Rohit Saggi leder lagene inn på banen.
  • DEL
    Tidligere Haugesund- og Rosenborg-trener Eirik Horneland er sett på tribunen.
  • DEL
    Haugesund vant begge kampene mellom lagene forrige sesong: 2-1 hjemme, og 2-0 på Lerkendal.
  • DEL
    Lagene har gått i garderoben etter oppvarmingen. Ti minutter til kampstart i et overskyet Haugesund!
  • DEL
    Haugesund kommer fra tre strake tap, og har ikke scoret på fire kamper. Rosenborg har sett bedre ut etter at Henriksen ble hovedtrener, og står med tre seire på de fire siste.
  • DEL
    Kveldens kamp avslutter den tiende serierunden. Etter resultatene tidligere i runder ligger Haugesund på kvalifiseringsplass med åtte poeng, og vil med seier gå opp til ellevte plass. Rosenborg har 15 poeng på sjette plass. Trønderne stiger til fjerde plass med seier.
  • DEL
    Trond Henriksen leder sin første kamp etter at det ble klart at han skal være hovedtrener for Rosenborg hele sesongen. Han gjør tre endringer fra 2-1-seieren over Sandefjord. Erlend Dahl Reiten kommer inn for Vegard Eggen Hedenstad, som er hjemme i Trondheim med en liten skade. Tore Reginiussen er tilbake i elleveren på bekostning av Even Hovland, mens Anders Konradsen tar plassen til Edvard Tagseth. Både Dahl Reiten og Konradsen får sin første kamp fra start denne sesongen.
  • DEL
    Per Ciljan Skjelbred er i sin første Rosenborg-tropp på ni år, men må finne seg i å starte på benken.
  • DEL
    Jostein Grindhaug kaster Ibrahima Wadji rett inn på laget. Senegaleseren får med det sin første kamp etter å ha sonet en dopingdom på 14 måneder. Han tar plassen til en skadet Benjamin Källman. Ellers stiller FKH uendret fra 0-2-taper mot Viking.
  • DEL
    Rosenborg BK (4-3-3): Faye Lund - Dahl Reitan, Reginiussen, Valsvik, Trondsen - Zachariassen, Konradsen, Åsen - Helland, Børven, Ceide
  • DEL
    FK Haugesund (4-2-3-1): Sandvik - Desler, Fredriksen, Tiedemann, Stølås - Grindheim, Pedersen - Ammitzbøll, Sandberg, Velde - Wadji
  • DEL
    Lagoppstillingene er like rundt hjørnet...
  • DEL
    Hei og velkommen til live-dekningen i kampen Haugesund-Rosenborg fra Haugesund Stadion.