Ole Gunnar Solskjær vs Ståle Solbakken

Som David har FCK en god sjanse

Det er trist at Manchester United-F. C. København spilles som én kamp for tomme tribuner i Köln. Alt annet er banebrytende og fantastisk for norsk fotball.

STORKAMP: Ståle Solbakken og FC København har alt å vinne når de møter Ole Gunnar Solskjærs Manchester United. Foto: AP Photo / NTB Scanpix
STORKAMP: Ståle Solbakken og FC København har alt å vinne når de møter Ole Gunnar Solskjærs Manchester United. Foto: AP Photo / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Manchester United – F.C. København, mandag kl. 21.00

DE FLESTE MENER å vite at alt Manchester United må gjøre for å slå F.C. København er å møte opp i Köln. Det er feil.

Hadde fotball vært et enkelt spill med mange scoringer ville det vært sånn i 99,5 av 100 tilfeller.

Fotball er ikke et enkelt spill.

FOTBALL KAN I sine verste stunder faktisk være så vanskelig og trøblete at selv verdens beste lag og spillere ikke evner å utføre det til godkjent. De vet selvfølgelig hva de skal gjøre, og på normale dager gjør de det i blinde også.

Problemet er at alle dager ikke er normale.

NÅR DAGER IKKE er normale i fotball har de en tendens til å bli veldig unormale. Det er derfor fotball er en av lille Davids beste arenaer. Under slike omstendigheter kan små ting velte store lass og forårsake jordskjelv på planeten Volleywood.

Ett eneste treff kan være nok.

ROSENBORG BORTE MOT AC Milan i 1996 var en sånn dag. Da kampen handlet om å gå videre til kvartfinalen i Champions League vant RBK 2–1 over det italienske mesterlaget på San Siro.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.