Kvartfinale i europaligaen

- Fordel for Solbakken

Mye står på spill når to av Norges største trenerprofiler møtes til kamp i Europaligaens kvartfinale. Nils Johan Semb mener at den nye modellen kan være fordel for Ståle Solbakken mot Solskjær og Manchester United.

NORSK DUELL: Ståle Solbakken og FC København må se seg selv som underdogs før kveldens kamp mot Manchester United. Foto: NTB/Scanpix
NORSK DUELL: Ståle Solbakken og FC København må se seg selv som underdogs før kveldens kamp mot Manchester United. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Manchester United - F.C. København kl. 21:00

Det er ikke tvil om at det står mye på spill når F.C. København og Ståle Solbakken (52) tar turen til Köln i Tyskland for å møte Ole Gunnar Solskjær (47) og hans Manchester United. I tillegg til en semifinale i Europaligaen, er det enormt med prestisje i potten for de norske trenerne.

En mann som kjenner både Solskjær og Solbakken veldig godt er Nils Johan Semb. Semb var Norges landslagstrener i mange år og trente de to som spillere på landslaget over en lengre periode.

Semb syntes det er kult at to av hans tidligere elever leder to storlag i en europeisk storkamp

- Det er kjempegøy. Det er to trenere som imponerer. Solskjær begynner å bli mer rutinert som trener og har gjort det spesielt bra det siste halvåret. Solbakken har imponert over mange år nå i København, forteller Semb til Dagbladet og legger til:

- Jeg gleder meg til den kampen. Manchester United har et lag med bedre spillere og er storfavoritter før den kampen.

På tross av favorittstempelet mener Semb at Solbakken og FCK kan skape trøbbel for Solskjærs menn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.